Polemik & Kulis
13 Tem 2018 17:20 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:45

Geç buldu erken kaybetti! Ünlü yazarın acı kaybı! (Medyaradar/Özel)

"Oyuncu Anne" lakabıyla bilinen ve yazdığı ebeveynlik kitaplarıyla büyük bir ilgi kazanan Şermin Yaşar’ın acı günü.

Ünlü yazar Şermin Yaşar’ın eşi  Prof.Dr. Nedim Arda hayatını kaybetti. Koru Hastanesi Kulak Burun Boğaz bölümünde çalışan Arda’nın, 12 Temmuz sabahı geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

54 yaşındaki Nedim Arda, yarın memleketi Kırklareli'de son yolcuğuna uğurlanacak.

Şermin Yaşar, eşi Nedim Arda'nın kaybını sosyal medya hesabından şöyle duyurdu;

"Bana az zamanda on ömrün mutluluğunu yaşatan, çocuklarıma sımsıkı sarılan canım Nedim, Prof.Dr.Nedim Arda bu sabah geçirdiği kalp kriziyle bizi bırakıp gitti. Yarın saat 11.00 de görev yaptığı Koru Hastanesi’nde tören düzenlenecek, öğleyin Kocatepe Camii’nde cenaze namazı kılınacak. Canımı memleketi Kırklareli’de Cumartesi defnedeceğiz, Büyük Camii.. Bir gün beni çok sevdiğini de yaz sayfana demişti. Gerek yok, onlar gözlerimden görüyor zaten demiştim.

Çok sevdim, hepimiz çok sevdik, çok seviyorum. Seni çok seviyorum Nedim’im, görüşürüz vakti gelince… "





10 NİSAN'DA EVLENMİŞLRDİ

Şermin Yaşar, kaybettiği eşi Nedim Arda ile 10 Nisan 2018'de nikah masasına oturmuş, hayatının en mutlu anını sosyal medyadaki takipçileriyle şöyle paylaşmıştı:

Zamanın birinde bir video izlemiştim. Bir adam ağaç aşılıyordu. Önce bir dalı kırdı. Sonra başka bir fidanı da kırıp toprakta kalan kısmını bıçakla yardı; ilk kırdığı dalı o fidanla buluşturup, sıkıca sardı; yeni bir ağaç yaptı. Biz bugün yeni bir ağaç için, iki kırık dalı birleştirdik; tutsun diye dua ettik. Yeni bir yuva için, yeni bir hayat için “evet” dedik. Gelin çiçeğimiz bile yoktu ya, onu da bahçedeki ağaçlar verdi. Bunca zaman bu sayfada iyiyi, güzeli, dostluğu, sıkıntılarımızı, heyecanlarımızı, üzüntülerimizi paylaştık. İstedim ki bunu da bilin. İstedim ki, bu ağaç kocaman, gür ve gölgesinde çok insan barındıran bir ağaç olsun diye dua edin. Son zamanlarda katıldığım en güzel imza günüydü. Hep öyle kalsın sevgili @nedimarda beraber nice uzun yıllara.





MEDYARADAR/ÖZEL