Polemik & Kulis
25 Nis 2017 00:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Cem Küçük tartışmasına Cübbeli Ahmet de katıldı: "Adam yerine koymamak lazım"

Cem Küçük'ün Mavi Marmara'da hayatını kaybedenlere "manyak tipler" demesinin ardından AK Partililer arasındaki tartışmalar devam ediyor.

Cem Küçük'e gelen tepkilere, kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de eklendi.

Ünlü'nün sosyal medya hesabından paylaşılan konuşmasında Küçük'ün ismini vermeden "Siyonizme karşı giden mücahitlere ‘manyak' diyenleri adam yerine koymamak lazım" derken, "Kimlerin adına konuşuyorlarsa, onlarla beraber cihat şuurunun üstüne gitmek isteyenleri yok eyle yarabbi" sözleriyle dua ettiği de görülüyor.

Gazeteci Cem Küçük, katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, AK Parti'nin başına geri döndükten sonra "radikal İslamcılarla ve Mavi Marmara'daki manyak tiplerle" yolunu ayırması gerektiğini söylemişti.

Cem Küçük şöyle açıklama yapmıştı;

"Gittiğim her yerde İHH'yı ve 2013'te Somali'ye ziyaretimi hep anlatmışımdır. Dolaşıma sokulan videoyu tamamen amacından saptırılıyor. Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak demem mümkün müdür? O insanları her yerde savunan insan benim. İsrail'i benim kadar eleştiren ikinci bir yazar asla olmamıştır. Bir Müslüman olarak Mavi Marmara'yı savunmayacak kimse yoktur.Başını sonunu anlamadan benim Mavi Marmara'da şehit düşenlere manyak diyeceğimi düşünmek ancak kötü niyettir."

"Dolaşıma sokulan videonun art niyetli olduğunu savunan Cem Küçük, "Buna rağmen yanlış anlaşılmadan ötürü Mavi Marmara'daki kardeşlerimizin hepsinden ama demeden özür dilerim" demişti.