Polemik & Kulis
28 Haz 2017 11:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:56

Bülent Ersoy Yüksel Aytuğ'a meydan okudu! "Ben yalnız Banu Alkan'ın değil..."

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ'un "Edep ya hu" yazısıyla başlayan kavgada bugün cevap hakkını bir kez daha kullanan Bülent Ersoy, ağır ifadeler kullandı.

Sabah Gazetesi yazarı Yüksel Aytuğ ile Bülent Ersoy arasında "Dünya Güzellerim" programı üzerinden başlayan polemikte karşılıklı suçlamalar giderek ağırlaşıyor.

Yüksel Aytuğ'un "Edep ya hu" başlıklı yazısıyla başlayan Bülent Ersoy'un "yıllar önceki programına ilk konuk olarak çıkmadığım için böyle yazıyorsun" çıkışıyla alevlenen Yüksel Aytuğ'un "Benim sıkletim değilsin, sen Banu Alkan'la uğraş" yazısıyla iyice harlanan tartışmada Bülent Ersoy çok ağır ifadelerle Yüksel Aytuğ'a yüklendi.

Bülent Ersoy, Yüksel Aytuğ'un dünkü yazısına bugün yine yazılı bir yanıt verdi ve "İşinizi layıkı veçhile yapamıyorsunuz. O köşeye layık değilsiniz. Zira etik kurallara riayet eden bir kişilik olmuş olsaydınız, gerçekleri yazardınız! Bu yayın, atv ekranlarında yayınlanıyor olsaydı, programın tekrarının dahi başarısını gözardı edip, konu etmeyecek miydiniz? İşte siz bu kadarsınız" dedi.

"Yapay beyefendi" ve "yalancı" olarak suçladığı Yüksel Aytuğ'un "Benim sıkletim size ağır gelir" sözlerine de cevap veren Bülent Ersoy, "Ben yalnız Banu Alkan'ın değil, sizin ve sizin gibi ön yargılı, sığ fikirli, herkesin de hakkından gelebilirim. Bu da böyle biline!" diye meydan okudu.

İşte Bülent Ersoy'un o yazılı açıklaması:

Sn. Yüksel Aytuğ


Hakarete varan yazınıza istinaden verdiğim cevabımdaki şahsınız, işgal ettiğiniz köşe ile ilgili doğru cümlelerimle canınızı ne kadar acıtmışım ki, artık konusunun dahi, bahsi değer olması abesle iştigal olacak olan tescilli starlığıma, şaşkınlığınızdan verecek cevap bulamayıp; laf eder olmuşsunuz. Düştüğünüz bu duruma sadece kahkahalarla güldüm. Bu konuda zaten hiçbir yorum dahi yapmayacağım.

"PROGRAMIN TEKRARININ REYTİNGLERİ GÖRMEK İSTEMEDİNİZ!"

Gelelim reytinglere...

"Dünya Güzelleri" Programı'nın Cumartesi tekrarı Total'de 8, Ab'de 8, Abc'de 6 rakamlarıyla başarısı zaten ortada... İşte yine söylüyorum: İşinizi layıkı veçhile yapamıyorsunuz. O köşeye layık değilsiniz. Zira etik kurallara riayet eden bir kişilik olmuş olsaydınız, gerçekleri yazardınız! Bu yayın, atv ekranlarında yayınlanıyor olsaydı, programın tekrarının dahi başarısını gözardı edip, konu etmeyecek miydiniz? İşte siz bu kadarsınız. Bulunduğunuz yeri bu kadar hak ediyorsunuz! Realist değilsiniz.

Bu arada hiç merak etmeyin, Allahıma şükürler olsun, hamdü senalar olsun ki, Rabbimin bana yaşattığı bütün ayrıcalıklar, güzellikler ve ihtişam ve başarı dolu bir 46 senemle, ben yalnız Banu Alkan'ın değil, sizin ve sizin gibi ön yargılı, sığ fikirli, herkesin de hakkından gelebilirim. Bu da böyle biline!

BÜLENT ERSOY: "YAPAY BEYEFENDİ VE YALANCISINIZ!"

Size son sözüm şu: Aynı zamanda yalancı olduğunuzu bilmiyordum, bu yazımda onu da ilave etmek zorunda bıraktınız beni. Zira, "Programıma davet edip etmediğimi bile hatırlamıyorum" demişsiniz. Mübarek Ramazan'dan yeni çıktık, mübarek Bayram'ı eda etmekteyiz, yazık ki bu Ramazan mübarek dahi, ruhunuzu yalanlardan arındıramamış, göstermelik yapay beyefendi modeli olan size!

Çünkü bendenizi bahsi geçen programınıza davet etmeniz konusunda en canlı şahidim de camianız temsilcilerinden basın müntesibi Sn. Seyhan Erdağ'dır. O kadar çok aramışsınız ki hatırlamamanız gereken sadece aramalarınızın sayısı olmalı!

BÜLENT ERSOY: "BİZE HELAL OLSUN, DÜŞMANLARIMIZA DA AFİYET OLSUN!"

Kim ne derse desin, ortalık "Dünya Güzellerim"le çalkalanıyor, bize helal olsun; düşmanlarımıza da afiyet olsun.