Polemik & Kulis
31 Tem 2017 15:28 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:01

Ayşe Arman çocukları kullanıp reklam yaptı! Okur Temsilcisi Bildirici ne diyecek? (Medyaradar/Özel)

İnstagram hesabından reklam yaptığı iddiasıyla sık sık gündeme gelen Hürriyet Gazetesi yazarı Ayşe Arman yine çok tartışılacak bir fotoğraf paylaştı.

Türk medya sektörünün amiral gemisi Hürriyet’i yine hareketli günler bekliyor. Daha önce Hürriyet Okur Temsilcisi Faruk Bildirici ile defalarca ‘instagram hesabından reklam aldığı’ gerekçesiyle karşı karşıya gelen yazar Ayşe Arman, yine olay yaratacak bir fotoğraf paylaşımı yaptı.

ÜRÜN VE MARKA AÇIKTA
Arman reklam kokan paylaşımının altına; ürünün piyasaya yeni çıktığını, kendisinin çok beğendiğini, yapanları da tanıdığını yazdı. Fotoğrafta ‘sağlıklı atıştırmalık’ olarak lanse edilen ürünün markası açık bir şekilde okunurken, gene yazıda da ürünün markası özellikle öne çıkarıldı. 

BAKALIM BİLDİRİCİ NE DİYECEK?
Hürriyet’te bir süredir Genel Yayın Yönetmeni Fikret Bila ve Bildirici önderliğinde bir ‘temiz eller operasyonu’ yürütülüyor. Operasyon kapsamında gazetenin gücünü kullanarak kişisel menfaat sağlayan isimler, sık sık hedef tahtasına koyuluyor. Özellikle Faruk Bildirici bu gibi durumları köşesine taşıyıp, eleştiri düzeyi oldukça yüksek yazılar kaleme alıyor. 

İşte Ayşe Arman'ın o paylaşımı:




MEDYARADAR/ÖZEL