Polemik & Kulis
14 Eki 2017 16:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:11

Acun Ilıcalı'dan Cengiz Semercioğlu'na sert çıkış! "'Sosyopatça' çarpıtılarak üretilen çirkin senaryoların..."

Son günlerde 'O Ses Türkiye' programının çekilmemesine dair iddialar ortaya atan Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na Acun Ilıcalı'dan yanıt gecikmedi

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Cengiz Semercioğlu, bugünkü yazısında TV8'de geçtiğimiz hafta
sonu 7. sezonuyla ekrana gelmeye başlayan "O Ses Türkiye" jüri üyelerinden Yıldız Tılbe ile
Gökhan Özoğuz'un kavga ettiğini iddia etmişti.

Semercioğlu, Yıldız Tilbe'nin bir yarışmacıya "Aaa sen Türkmüşsün..Ben seni yabancısın sandım. Türk olduğunu bilsem dönerdim" sözlerinin Athena Gökhan ile ‘ırkçlık’ tartışması yaşamasına neden olduğunu, Gökhan Özozoğuz'un Tilbe’ye "Bu yarışmaya yabancılar da geliyor, niye dönmezdin ki. Sen o zaman Kürtlerin yarışmasına da itiraz edersin" sözleriyle tepki gösterdiği, seslerin yükselmesi üzerine programın çekimlerinin iptal edildiğini belirtmişti.

ACUN, YILDIZ'A SAHİP ÇIKTI

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından uzun bir açıklama metni yayınlayan programın yapımcısı ve TV8'in patronu Acun Ilıcalı, iddiaları sert bir dille yalanlayarak Yıldız Tilbe'ye sahip çıktı.

İşte Acun Ilıcalı'nın o açıklaması;

"Son günlerde herhalde magazinel yazı malzemesi bulmakta zorlanan bazı arkadaşlar, sevgili Yıldız Tilbe ile ilgili gerçekle hiçbir ilgisi olmayan bir haberi gündeme getirmeye çalışmaktalar. O Ses Türkiye çekimlerinde yaşandığı iddia edilen olayla ilgili söylenenler durduk yerde uydurulan yalan ve çarpıtmadan başka bir şey değildir.

"YABANCI DİL BİLMEDİĞİ İÇİN..."

Yıldız Tilbe yabancı dil bilmediğini, dolayısıyla yabancı dilde söylenen şarkılarda ifade ve yorum başarısını ölçemediği, bu nedenle de yabancı dilde şarkı söyleyen yarışmacılara dönmediğini söylemiştir. Bu samimi söylemin 'ırkçılık'la ne alakası olabilir. Bundan sonra 'sosyopatça' çarpıtılarak üretilen çirkin senaryoların ise sadece tek bir şeyle alakası olabilir; kötü niyet ve sansasyon yaratma hırsı...

"ACIMASIZCA KARALAMAK YERİNE DESTEK OLUN"

Miş'ler ve muş'lar uzerine birine ırkçı damgası vurmaya çalışmak iftiradır, ahlak dışıdır. Keşke değerli sanatçılarımızı iftiralarla acımasızca karalamak yerine, onlara destek olup üretkenliklerini arttırabilsek."

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı;



SOSYOPAT NEDİR?

"Sosyopat”, başka kişilerin varlıklarına, yaşamlarına, haklarına ilgisiz, saygısız ve saldırgan olan kişilere verilen bir isimdir.
"Antisosyal kişilik bozukluğu” olarak tanımlanan bir nevi ruh hastalığıdır.
Genellikle çocukluk dönemindeki aşırı baskılardan kaynaklandığı ve bu dönemde ortaya çıktığı konusunda bir görüş vardır.
Hastalığın en önemli belirtileri yalancılık, hilekârlık, gerçeklerden kopukluk, sık fikir değiştirme, suçluluk duymama ve merhametsizlik olarak düşünülmektedir...