Medya
16 Ara 2012 09:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:30

YILMAZ ÖZDİL'DEN KAFA KARIŞTIRAN SORU; ''NE MALUM ÖZAL'IN CENAZESİNİ İNCELEDİKLERİ!"

Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın ölümüyle ilgili tartışmalara farklı bir pencereden baktı..

Yılmaz Özdil, "Özal’a bi de tübitak baksın" başlıklı yazısında önce memleketimden inzan manzaraları sundu, sonra konuyu 8. Cumhurbaşkanı Özal’ın zehirlenip zehirlenmediğine getirdi..

İşte o yazı :

Samsunlu mermer ustası, reklamını yapmak için tabela asmak yerine, işyerine komşu olan, inşaat halindeki üç katlı binanın çatısına mermer mezar yerleştirdi...

Yatır’a döndü. Gelen geçen dua ediyor. Türbe olmadığını anlatıyoruz ama, başka şehirlerden ziyarete gelenler oluyor, inşaatın altında yatır olduğunu, bu nedenle çatıya kabir yapıldığını düşünüyorlar, açıkçası çok faydasını gördüm, işlerim açıldı diyor.
*
İstanbul Kasımpaşa’da bir vatandaş, babasından miras kalan evini satılığa çıkardı, telefon edene adresi veriyor, gidin gezin, evde kiracı var diyordu. Ancak, görmeye gidenlerden ne ses çıkıyordu, ne seda... Meğer, kirada oturan arkadaş, banyodaki küvete tabut yerleştirip, üstünü yeşil çuhayla örtmüş, her gelene, burası türbe diyordu. Üstelik, tescillenmesi için belediyeye başvurmuştu iyi mi... Kültür varlıkları kurulu inceledi ki, banyonun altı bodrum, türbe zaten yoktu da, toprakla teması bile yoktu. Kimseye anlatamadılar tabii... Piyasa değeri 200 bin lira civarında olan ev, ittir kaktır 40 bin liraya satılabildi.

Ve, neymiş efendim...
Adli tıp incelemiş, Özal’ın zehirle mehirle öldürülmediği tespit edilmiş.
*
Sen onu benim külahıma anlat...
Ne malum o inceledikleri cenazenin Özal’a ait olduğu?

Yılmaz Özdil’in yazısının tamamı için tıklayın