Polemik & Kulis
12 Haz 2010 15:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:22

YİĞİT BULUT'UN ''TEK BAŞINA'' PLANI! HEDEFİNDE BU KEZ HANGİ İSİM VAR? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Rating telaşına düşen Yiğit Bulut hemen hemen kaldırabileceği tüm programları yayından kaldırdı. Şimdi planı ise bakın kimi ortadan kaldırmak!

Mayıs ayında yayından kaldırmaya gücünün yetebildiği tüm aktüalite programlarını yayından kaldıran Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Yiğit Bulut, şimdi kafayı olmayan programların müdürü Cengiz Özkarabekir’e takmış durumda. Şu anda Habertürk Tv’de Yiğit Bulut’un kaldırmaya gücünün yetmeyeceği Airport ve HTKlüb’ün dışında hiçbir program gözükmüyor. Sadece Cengiz Özkarabekir’in kendi ekibiyle gerçekleştirdiği Belgesel Kuşağı (TEK BAŞINA) var ki, Yiğit Bulut da o programın günü ve saatiyle sürekli oynuyor. İyi gün ve saatte konduğu zaman ilk 100 program arasında giren Tek Başına belgeseli son dönemlerde Yiğit Bulut’un müdahaleleriyle ratinglere de giremez hale gelmişti. Bulut şimdi Özkarabekir ve belgesel kuşağına takmış durumda. Rating düşüklüğünü öne sürüp önümüzdeki  günlerde o programı da yayından kaldırırsa, Cengiz Özkarabekir ve ekibine de yol verebilir. Diğer program ve programcılara yaptığı gibi. Bulut’un başından beri Özkarabekir ile yıldızının barışmadığı ve defalarca koridorlarda tartıştıkları biliniyor.

Bu arada ilk kez Medyaradar’ın duyurduğu gibi Ciner’in isteği üzerine Habertürk Tv , saatlik AGB ölçümlemelerinden çekildi. Şimdi gözler ay sonunda gelecek raporda. Eğer bu ay da Habertürk Tv, NTV’nin gerisinde kalırsa, taşlar yerinden oynayabilir. Ciner’in bu konudaki B planının Mehmet Tezkan olduğu konuşuluyor.

MEDYARADAR/ÖZEL