Polemik & Kulis
08 Tem 2011 13:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:33

YİĞİT BULUT KENDİSİNİ ISIRAN FARE İÇİN KİMLERDEN ŞÜPHELENİYOR?

Dün internette dolaşan "Yiğit Bulut'u fare ısırdı" haberine köşesinden yanıt veren Yiğit Bulut, bu konuda şüphelendiği isimleri de yazdı...

Dün Gazeteport'ta çıkan "Yiğit Bulut'u fare ısırdı" haberini Yiğit Bulut bugün köşesinde "Beni 'fare ısırmış'!" başlıklı yazısıyla yalanladı.

Yazısında "Sevgili dostlarım, müsterih olun; beni fare falan ısırmadı hatta yanımdan bile geçmedi" diyen Yiğit Bulut şöyle devam etti: "Bu tip haberleri yapanlara söyleyecek bir şeyim yok, onların yolu bu devam etsinler. Ama özellikle sadece “yalan haber ve dedikodu üstünden” internet haberciliği yaptığını iddia edenlere reklam veren ciddi şirketlere bir uyarım var; verdiğiniz reklamlarla işlenen her türlü suçu, maddi olarak desteklemiş oluyorsunuz! Reklam verirken çok ama çok dikkat edin! Kimi “destekliyorsunuz” bilincinde olun!"

Öte yandan Yiğit Bulut haberin kaynağı konusunda Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı'dan şüpheleniyor. Bulut bu şüphesini de şöyle dile getirdi:

"Biraz da gülelim notu: Murat Bardakçı ve Fatih Altaylı programda, üstlerine yayın sırasında "sinek saldığımı" iddia etmişlerdi... Ben de acaba "üstüme fare salmaya niyet ettiler mi" diye şüphelenmedim değil! Konuyu araştırıyorum, sizlerle paylaşacağım..."

Öte yandan Gazeteport sitesi haberin kahramanı olan farenin garsonların hışmına uğradığını yazdı. Site bugün "O fare öldü" başlıklı haberinde, farenin restorana kırık olan bahçe çitinden girdiğini, ancak Bulut'u ısırmanın bedelini canıyla ödediğini yazdı. Habere  göre olaya tanık olan isimlerden biri de "Adını Feriha koydum" dizisinde oynayan Hazal Kaya'ydı.