Polemik & Kulis
24 Şub 2014 08:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:57

Yeni bir medya grubu geliyor! Kadrosunda kimler var? (Medyaradar/Özel)

"Özgür yayıncılık ekonomik bağımsızlıktan geçer" anlayışıyla yola çıkan yeni bir medya grubu daha start verdi.

Sansür iddialarıyla iyice bunalan Türkiye medyasına, "Bağımsız Gazeteciler Grubu" adı altında yeni bir medya kuruluşu daha katıldı.
Alternatif ve özgür yayıncılık yapma iddiasıyla yola çıkan Bağımsız Gazeteciler Grubu'nda, medya dünyasının tanınmış isimleri yer alıyor.

Grubun tepe yöneticisi deneyimli bir isim

Grubun Genel Yayın Yönetmenliğini ise bir süre önce Artıbir Televizyonu Haber Yayın Yönetmenliğinden istifa eden Sedat Bakıcı üstlendi. Başta İstanbul olmak üzere Ekonomi, Dünya, Politika ve Medya haberlerinin ağırlıklı olduğu www.gazetemetro.com adlı haber portalıyla yola çıkan grup bünyesinde, çok iddialı bir alışveriş portalıyla bir sağlık sitesi yayınlama hazırlıkları da sürüyor. Medyaradar'a gelen bilgilere göre, Bağımsız Gazeteciler Grubu, yakın dönemde iddialı bir İstanbul gazetesi çıkarmaya da hazırlanıyor.

Yazar kadrosu genişliyor

Usta gazeteciler Celal Başlangıç, Orhan Gökdemir, Murat Aksoy ve Dr. Hakan Erkaya gibi isimlerin köşe yazısı kaleme aldığı www.gazetemetro.com'da önümüzdeki günlerde çok ses getirecek isimler de yazmaya başlayacak. Ertuğrul Kayserilioğlu, Selim Özgen, Vural Yazıcıoğlu, Ramazan Balcıoğlu, Sadık Güleç ve Neslihan Kayserilioğlu'nun da aralarında olduğu çok sayıda gazetecinin işbaşı yaptığı sitede Banu Kibar da, söyleşileriyle öne çıkıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL