Polemik & Kulis
24 Eki 2011 18:04 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:56

VATAN'IN ESKİ GENEL YAYIN YÖNETMEN YARDIMCISI ATİLLA GÜNER NEREYLE ANLAŞTI? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Vatan Gazetesi ile satış sonrasında yollarını ayıran Atilla Güner'in yeni adresi neresi oldu?

Yayın hayatına Ağustos’ta başlayan Türkiye’nin yeni radyosu Radyo Kuzey (101.4)  yeni program kuşaklarıyla kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Atilla Güner, 26 Ekim Çarşamba gününden itibaren “Atilla Güner ile Akşam Postası”  programını sunacak. Hafta içi hergün 18.00 ile 19.30 arasında yayınlanacak programın sloganı “Yeni bir platform, yeni bir soluk…”

Radyo Kuzey’den yapılan açıklamada “ Siyasetten ekonomiye,   gündelik hayattan, yarının gündemine,..İinsana dair her şey… Öne çıkanlar,konuşulanlar..,  Gündemin kodları.. Uzman konuklarla Ankara’nın nabzı.. Derinlikli analizler.. Sosyal medyadada gündem.., Sahne ışıkları altında ve ekranda yaşananlar  bu kuşakta kendine yer bulacak”     denildi.

CANLI BAĞLANTILAR VE KONUKLAR

“Atilla Güner ile Akşam Postası’nın editörlüğünü Cengiz Erdil yapıyor. Programda, haftanın belirli günleri  canlı bağlantılar ve konuklar yer alacak. “Ankara Gündemi’nde Vatan gazetesi yazarı Murat Çelik,  ‘Ekonomi ve Çalışma Hayatı’nda  ekonomist  ve Cumhuriyet yazarı Mustafa Sönmez, ‘Dünya Turu’nda Vatan Yazıişleri Müdürü Uğur Koçbaş, magazin gündeminde Süper Kulüp programı yapımcısı Ömür Varol  Akşam Postası’nın yorumcuları olacak.

Atilla Güner, son olarak Vatan gazetesi Genel Yayın Müdür Yardımcılığı yaptı. Sabah’ta Yazıişleri  Müdürlüğü görevinde bulundu. Milliyet, Hürriyet gazetelerinde çalıştı. Milliyet Haber Ajansı’nda Genel müdürlük yaparken  DHA’nın kuruluşunda görev aldı. Kanal D  , NTV ve  Kanal E’de Haber yöneticisi olarak çalıştı.  Çağdaş Gazeteciler Derneği ve Türkiye Gazeteciler Cemiyetinin yarışmalarında iki kez ‘Yılın gazetecisi’ seçildi.

MEDYARADAR/ÖZEL