Polemik & Kulis
03 Ara 2012 12:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:27

VATAN'DAN AYRILAN O İSİMDEN 2. BOMBA; ''BEN ÜFLER GEÇERİM!'' (MEDYARADAR- ÖZEL)

Vatan'dan ayrılan muhabir Cahit Yüce, Medyaradar'a yaptığı özel açıklamada zehir zemberek ifadeler kullandı.

Vatan Gazetesi ile yolları ayrılan Cahit Yüce, Medyaradar’da yer alan ayrılık haberinden sonra ikinci bir açıklama yaptı..

Ayrıldıktan sonra twitter adresine "Kansızların olduğu yerde kan kaybı olmaz" yazan Cahit Yüce, özel açıklamasında üslubunu biraz daha sertleştirdi..

İşte Cahit Yüce’nin MEDYARADAR’a yaptığı açıklama, noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz:

Sondan başlayayım: Burak Bilge adlı şahısla anlaşamadığım iddiası komik. Benim nazarımda “yok hükmündeki” biri ile anlaşamamak, başbakan ile ana muhalefet liderinin diline doladığı “kutup ayısı”na Arap çöllerinde rastlanması kadar imkansızdır. Sitenize haber olmam, 0 (sıfır) diyalog içerisinde olduğum bu “elemanın”, kendisine mağduriyet alanları yaratıp rant elde etme çabalarından sadece birisidir. Yani, aynen ana muhalefet liderinin verdiği örnekte olduğu gibi, horoz’a sormuşlar, “Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan çıkar?” Horoz yanıtlamış: “Beni ilgilendirmez, ben üfler geçerim!”
 
Başa dönelim: İnsan kaynaklarından çağrıldım. Bana uzattıkları evrakları imzaladım. Aşağı indim. Toplantısının bitmesini beklediğim, hatamızla sevabımızla karşılıklı olarak 10 yılı devirdiğim Tayfun Hopalı ve diğer arkadaşlarımla helalleştim, sonra da “yeni hayatıma” başladım. Twitter üzerinden gerçekleştirdiğimiz “dertleşmede” ise arkadaşlarımın gazetede “kan kaybı olduğu” yönündeki saptamalarına, yaptığım kelime oyunu ile “kansızlar” katkısında bulundum. Bu niteleme, helalleştiğim hiçbir insan için geçerli değildir ve yalnızca Vatan Gazetesi bünyesinde olanları kapsamamaktadır. Genel bir nitelemenin birileri için böylesine bir “turnusol kağıdı” işlevi göreceğini ise hiç tahmin etmemiştim. 
 
Saygı, sevgi ve sağlıcakla kalın…
 
CAHİT YÜCE


 

MEDYARADAR/ÖZEL