Medya
29 Eki 2010 09:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:45

ÜNLÜLERLE YEMEKTEYİZ'DE HIR ÇIKTI!

Show tv'nin iddialı yapımı Yemekteyiz'in ünlülerle çekilen bölümünde olaylar çıktı!

Ünlülerin masasında hır çıktı

Ünlülerle Yemekteyiz'in finali salı akşamı Cenk Eren'in evinde çekildi. Yarışmada tansiyonun yüksek olduğunu, geçen hafta gözlemci olarak katıldığım bölümde hissetmiştim. Masa etrafında kıyasıya bir mücadele ve laf sokma yarışı vardı. Bu koyu rekabet, yeni çekimlerde daha da şiddetlendi. Hatta Barbaros Şansal'ın evindeki çekimlerin ardından sinirleri bozulan Nur Yerlitaş bir atak geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Yerlitaş'ın hastanede yaşadıkları da programda yayınlanmak üzere yine kameralar tarafından kayda geçirildi.

Barbaros Şansal ile Cenk Eren ve Nur Yerlitaş ile Ece Vahapoğlu arasında yaşanan büyük tartışmalar ise yarışma ve yayın kurallarını ihlal edecek sınırlara dayandı. Final gecesi, birincinin belli olmasıyla birlikte tartışma ve itirazlar arttı. Barbaros Şansal ise kendileriyle resmi sözleşme yapılmamasını gerekçe göstererek, tanıtımların ve programın yayınının durdurulması için avukatlarını harekete geçireceğini ve Show TV yönetimine protesto çekeceğini söyleyince, Ünlülerle Yemekteyiz'in yayını da tehlikeye girdi.

Bütün bu gelişmeler üzerine görüştüğüm Barbaros Şansal, konuyu karşılıklı konuşmak üzere Show TV yönetiminden davet aldığını söylerken, yapımcı Caner Erdem ise sorunların aşılmaya çalışıldığını, ünlülere sade vatandaşlar gibi sözleşme imzalatmayı kendilerine yakıştıramadıklarını söyledi. Erdem bazı yarışmacıların, birincinin önceden belli olduğu ve bu konuda yapım ekibi tarafından yönlendirmede bulunulduğu şeklindeki iddialarının ise tamamen asılsız olduğunu söyledi.

Özetle; Yemekteyiz'de çarşı karıştı. Bakalım 8 Kasım'da yayınlanması beklenen Ünlülerle Yemekteyiz, daha başka hangi sürprizlere gebe...

Yüksel AYTUĞ / SABAH