Polemik & Kulis
13 Ağu 2013 12:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:20

ÜNLÜLER ALABORA'YA YAPILAN LİNÇ KAMPANYASINA SERT TEPKİ GÖSTERDİ!

#mehmetalialaborasilivriye şeklinde yazılan tweet, ünlü isimlerden çok sert tepki aldı.

Twitter'da başlatılan #mehmetalialaborasilivriye hashtag'iyle yapılan paylaşımlar son 1 gün içerisinde trend listesinin ilk sırasında yer aldı.
#mehmetalialaborasilivriye RT” şeklinde yazılan tweet, ünlülerden çok sert tepki aldı. 

Türk Sanat Müziği sanatçısı Onur Akay ise, Twitter adresinden paylaştığı resimle açılan hashtag'in para ile trend olduğunu iddia etti.

İşte o tweetler:

Hikmet Çetinkaya: Mehmet Alabora'dan ne istiyorsunuz ne? Bu linç kampanyası neden? Ayıp  ayıp, utanın, diyeceğim ama...Değmez!

Şebnem Sönmez: #MelihGökçekTımarhaneye Mİ? Niye? Biz orada yatanların akıl sağlığından sorumlu değil miyiz? En iyisi, tek kişilik bir tımarhanede kalsın!

Ceza: Memet Ali Alabora hayatımda tanıdığım en mütevazı, en alçak gönüllü, en pozitif sanatçıdır diyebilirim. Lütfen haksızlık etmeyin.

Barbaros Şansal: Mehmet Ali Alaborayı Silivri’ye uygun görenlere en uygun yer bence tenasül uzuvu hastalıkları Hastahanesidir !

Onur Akay: Melih Gökçek'te sanırım Tükenmişlik Sendromu başlamış. Bırakın Memet Ali Alabora ile uğraşmayı. Sayın Melih Gökçek, Ankara'nın bu sıcak yaz günlerinden uzaklaşın biraz. Bodrum'da tatil yapmanızı öneririm. Memet Ali Alabora için açtıkları hashtag'in para ile TT olmasını sağlamışlar. Yani sponsorlu. Kim bu sponsor?

Levent Kazak: bir linç dalgası daha, nefret tükenmiyor. 91000 imza oldu: http://www.change.org/memetalialabora  #memetalialaboranınyanındayız

Atilla Taş: Memet Ali Alabora'nın eti ne ? Budu ne ? Sanatçı çocuk, rahat bırakın adamı artık. Kuran'da kini mi emretti size Allah?