Medya
17 Kas 2011 09:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:00

UĞUR DÜNDAR VE YILMAZ ÖZDİL İÇİN NELER SÖYLEDİ?

Star TV Ana Haber spikeri Nazlı Öztarhan, Uğur Dündar için açıklama yaptı.

Star TV Ana Haber spikeri Nazlı Öztarhan, TV8’de “Böyle Bir Şey Var Mı?” programında Star TV'nin satış süreci, dört yıl birlikte çalıştığı Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil ve NTV haberciliği hakkında konuştu.

Öztarhan, Dündar ve Özdil'den övgüyle söz ederken ikisinden de çok şey öğrendiğini söyledi. NTV'de daha önce 6 yıllık bir geçmişi olduğuna vurgu yapan ünlü spiker Doğuş Grubu'na yabancı olmadığını söyledi.

ONLARLA ÇALIŞTIĞIM İÇİN GURUR DUYUYORUM
“Fikirleriniz örtüşsün örtüşmesin Uğur Dündar ve Yılmaz Özdil, Türkiye’nin en önemli iki gazetecisi… Uğur Dündar bu meslekte duayen, Yılmaz Özdil Türkiye’nin en fazla okunan köşe yazarı. Onlarla birlikte geçirdiğim dört sene için, birlikte çalıştığım için son derece gurur duyuyorum. Onlar sayesinde sol koluma bir altın bilezik taktım ve bunun gururunu her zaman taşıyacağım. Çok güzel bir dönem geçirdik ama her dönemin de bir sonu oluyor. Bir şekilde son buldu ve yeni bir süreç başladı. Doğuş Grubu’na geçiş sürecimizden önce Star Haber’de 70 kişilik bir ekiple çalışıyorduk.

CİDDİ İŞLERE İMZA ATACAĞIZ
Şu an Star Haber ekibinden satış protokolu dahilinde yetmiş kişiden on dört kişi kaldık. Bu çok ciddi bir küçülme aslında. NTV’nin haberci kadrosunda çok önemli isimler, habercilik anlamında çok deneyimli bir kadrosu var.. Şimdi ise Ntv’den de destek verenlerle sayımız yirmiyi buluyor. Bu kadroyla çalışmaktan çok mutluyum, ciddi işlere imza atacağız..”

KOLYEMİ KURUMLA BAĞDAŞTIRMAK OLMAZ
“Star Tv'nin satışından sonra ay yıldızlı kolyemi iki gün takmadım, herkes medyadaki bu satışa bağladı.. Kolyeyi kurumlarla şahıslarla bağdaştırmak yanlış olur, ben ağırlıklı olarak bültende şehit haberleri olduğu günlerde takarım. Bu hassasiyetimi de yakın çevrem bilir...“