Polemik & Kulis
19 Tem 2010 07:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

TWİTTER'DE DEV KAPIŞMA! ''KAYPAKSAM SENİN GİBİ OLAYIM!''

Televizyoncu Cüneyt Özdemir, köşe yazarı İclal Aydın'la dün sanal ortamda tartıştı.

Cüneyt Özdemir ile İclal Aydın twitter’da kavga etti. Özdemir’in ’kaypak ve korkak’ olmakla suçladığı İclal Aydın, ’Kaypaksam senin gibi olayım’ yanıtını verdi.

Televizyoncu Cüneyt Özdemir, köşe yazarı İclal Aydın’la dün sanal ortamda tartıştı. İclal Aydın’ın twitter’ı en sık kullanan isimlerden biri olmasına rağmen siteyi eleştirmesini mantıksız bulan Özdemir, ’Hem Twitter ile yatıp kalkıp hem de burada yazanlara isim vermeden bu kadar hakaret yağdırdığına göre vardır bir bildiğin’ sözleriyle tartışma başlattı. Özdemir, ’Madem burada yazan birileri sana bu kadar dokunuyor; isim versene neden korkuyorsun?’ diye devam etti. İclal Aydın ise ısrarla isim vermekten kaçındı. Aydın, ’Senden bahsettiğimi düşünüyorsan açıkça söyle al cevabını’ şeklinde yazdı.

Cüneyt Özdemir, İclal Aydın’ın eleştirdiği biri olmaktan kaygı duymadığını anlatarak, ’Bu kadar twitter’da takılıp sürekli genelleyerek laf sokuşturuyorsun köşende, çok kaypak geliyor bana’ dedi. Ünlü köşe yazarının herkesi şaşırtan cevabı ise bundan sonra geldi. Aydın, ’Kaypak ve korkaksam senin gibi olayım!’ şeklinde sert konuştu.

İkinci sınıf köşe yazarı
Aydın, kendisine ’İkinci sınıf magazin köşe yazarlarından bir farkın olması gerekmiyor mu? diyen Özdemir’e ’İyi geceler şekerim. Sabah yolum var’ diyerek cevap verdi.