Polemik & Kulis
24 Mayıs 2011 17:54 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

TWITTER'DA ŞOK KAVGA! MEHMET ALİ ILICAK DEMET AKALIN'A NEDEN "ŞIRFINTI" DEDİ?

Demet Akalın ve Mehmet Ali Ilıcak'ın twitter kapışması farklı bir boyuta taşındı.

Sivri dilli Demet Akalın, Ilıcak'ı eşi Meyra üzerinden vurunca, Ilıcak cevap vermekte gecikmedi. İşte yaşanan dialoglar..

Demet Akalın
"Ya, yazık şu kızcağıza, bir konser bağlayın da kocası sussun. Günahtır, ayıptır. En az 45 gün önce kampa giriyor ama yedeğim olabilmesi için bile 35 bin konser vermesi lazım. Senede tek konser vermekle olmaz"

Mehmet Ali Ilıcak
-Eşim Meyra'dan bu vesile ile özür diliyorum.Pırlanta yüreğini,tertemiz hislerini bir Şırfıntının Pisliğine muhatap ettiğim için!

Eşimi ağzına alacaksan,önce bir çalkalayacaksın.Senin seviyene inerim ama O senden çok uzak. O, senin olamadığın yerde! Kendine başka zemin ara..

-İşinle,Sesinle,hanımlığınla,insanlığınla var ol!Kalıcı olur,gönülleri fethedersin.Yoksa gün gelir mazi olursun!Adın kalır,sen yok olursun!

-Adını anmayacağım,kirlenmek istemiyorum.Unutma ki;Sıçrayan Pislik yıkamakla geçer ama Pislik hep Pislik kalır!Sıçradıkça gündem oluyorsun.

-Olup olmadık yerde karşıma çıkıyor. Adil güreşmiyor,güreşemiyor.Varsa bir hadise buradayım Hodri Meydan! Ama eşimi kirli diline pelesenk etme.

-Bana büyüklerim "Şırfıntılara bulaşma" derdi de inanmazdım.Haklılarmış.Büyük sözü dinleyeceksin.Üstüme bir tanesi bulaştı.Silkemiyorum!

DEMET AKALIN MAHKEME YOLUYLA CEVAP VERECEK
Bunun üzerine Akalın " Bir daha ağzını açarsan kadın halimle karşına dikilirim...Yeter... Kapa çeneni...." yazdı. Demet Akalın konuyu hukuk yoluyla halledeceğini söyledi. Kendisine "Şırfıntı" diyen Mehmet Ali Ilıcak'ı Demet Akalın dava etmeye hazırlanıyor. Akalın'ın twitter yanıtı kısa ve net oldu. "Mahkeme yolu gözüktü"