Polemik & Kulis
06 Mar 2010 11:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:08

TVNET VE YENİ ŞAFAK'TA NELER OLUYOR? ÇALIŞANLAR NEDEN İSYANLARDA?

TVNET ve Yeni Şafak'ta bir süredir çalışanlar huzursuz, çalışanlar mutsuz.Sebebi ise belli.Zamanında ödenemeyen maaşlar.Onlar Medyaradar'a gönderdikleri mailde bu sıkıntılarını bakın nasıl dile getirdiler?

İşte o mektup, ne yorum var ne de ekleme..

Medyaradar'a gelen mektubun noktasına virgülüne dokunmadan yayınlıyoruz:

"Sevgili Medyaradar editörleri, merhabalar...

Albayraklar gurubuna bağlı tv nette çalışan bir personelim.çalışanlara 3 aydan 3 aya bir maaş veriyorlar. Yeri geldiğinde dinden Allah'tan kul hakkından bahsediyorlar. Muhafazakar geçiniyorlar ama kendileri çalışanların hakkını yemekten geri kalmıyorlar.

Kendileri en son model en lüks arabalarla kanala geliyorlar. çalışanlarına nisbet yapar gibi. Çalışanların ise çalışma şartları bile çok kötü.

İnsanlar evlerine götürecek ekmek parası bulamıyor. Kimilerinin kredi kartları faize biniyor. Kimileri ise sağdan soldan borç para alarak geçiniyor.

Bunlar yetmezmiş gibi bir de çalışanların sigortalarını eksik göstererek devletten vergi kaçırıyorlar. 3 aydan 3 aya bir verdikleri maaşı iki parçada veriyorlar. Bir kısmını bankaya diğer kısmını ise imza karşılığı elden veriyorlar.

Elden verdikleri kısmı gayri resmi olarak veriyorlar. devlete göstermiyorlar. Bu durumların hepsi bu guruba bağlı Yeni Şafak gazetesinde de aynı. Çalışanların hepsi sıkıntı içinde."

 

ETİKETLER
#yeni şafak #tvnet