Medya
27 Eki 2010 08:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:44

"TUFAN TÜRENÇ'İ LİNÇ ETMEYİ BIRAKIN!"

"TRT'de program yapan gazetecilerin hemen hiçbiri bu programları ekrandaki üstün başarılarıyla kapmadılar."

Tufan Türenç'i linç etmeyi bırakın

Hepimiz biliyoruz ki bugün TRT'de program yapan gazetecilerin hemen hiçbiri bu programları ekrandaki üstün başarıları ya da yetenekleriyle kapmadılar. Hepsinin ortak özelliği hükümet yandaşı olmaları. Her koşul ve şartta hükümeti övmenin ödülü olarak TRT'ye yerleştirildiler...

Eskiden biraz daha dengeli yapılırdı bu işler. Ama artık TRT bu ödülü 'göstere göstere' vermekte hiçbir sakınca görmüyor.

Yandaş gazetecilerden zannedersem bir tek Ekrem Dumanlı ücret almayı reddetti. Ama diğerleri kasayı dolduruyor. Hatta Oral Çalışlar gibiler baba-oğul nemalanıyor TRT'den.

Tufan Türenç de Hürriyet'teki köşesinde TRT'nin paralarının kimlere nasıl harcandığını sordu. Hakkıdır, hepimizin hakkıdır çünkü bu insanlar bizim paramızla maaş alıyor. TRT özel şirket değil ki, kamu kuruluşu. Ve bu hesabı hepimize vermek zorundalar.

Şimdi yandaşlar ağız birliği etmişçesine Türenç'e saldırıyor, linç etmeye çalışıyor...
Hanımlar, beyler... Yapmayın...
Hepimizin sizin orada neden bulunduğunuzu bilirken komik duruma düşmeyin.

Not:
Tayfun Talipoğlu da TRT'de program yapan gazetecilerden biriydi. Hangi gazetecilerin kaç para aldığı tartışılırken bir tek Talipoğlu'nun ücreti açıklandı. Neredeyse hedef gösterildi. Ortalık birbirine girdi. Talipoğlu kurban edildi, başkalarını kurtarmak için kullanıldı. Onu çok eleştirenlerden biriydim, ama ekrandan bana ettiği hakaretlere rağmen hakkaniyetli bir insanım ben. Bu yandaş düzeninde Talipoğlu'na ayıp edildi.

Oray EĞİN / AKŞAM