Medya
12 Ara 2012 09:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:29

TRT HABER'DEN HABERCİLİK DERSİ! KÖKSAL ENGÜR HABERİNİ NASIL VERDİ?

TRT 1'de yayınlanan Leyla ile Mecnun'un Ak Sakallı Dede'si Köksal Engür'ün uyuşturucu operasyonunda yakalanma haberi TRT Haber'de nasıl yer aldı?

TRT Haber uyuşturucu operasyonuyla ilgili haberinde tam anlamıyla habercilik dersi verdi.İşte Milliyet tv yazarı Sina Koloğlu'nun bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm...

TRT Haber uyuşturucu operasyonuyla ilgili haberinde “Operasyonda gözaltına alınan tiyatro sanatçısı K. E’nin evinde’”diyerek haberi verdi. Sanatçının ayrı yaşadığı eşinin ismini de ‘J. E’ diyerek verdi. Görüntülerde buzlanarak verildi. Doğru olan buydu. Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar kimse suçlu sayılmaz!
‘İçici olduğunu ‘ ifadesinde belirtmiş Engür. TRT 1’de     ‘Leyla ile Mecnun’un son bölümünde ekrandaydı. Umarım     devam eder. Neyse zararı kendine sanatçının. Topluma kötü örnek vs. hikayesi anlatmasınlar. Burada isim vermeyeyim, izliyoruz onları, şarkılarını     dinliyoruz icabında!

TRT Haber uyuşturucu operasyonuyla ilgili haberinde tam anlamıyla habercilik dersi verdi..

TRT Haber uyuşturucu operasyonuyla ilgili haberinde “Operasyonda gözaltına alınan tiyatro sanatçısı K. E’nin evinde’”diyerek haberi verdi.

Sanatçının ayrı yaşadığı eşinin ismini de ‘J. E’ diyerek verdi. Görüntülerde buzlanarak verildi. Doğru olan buydu. Suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar kimse suçlu sayılmaz..

Sina Koloğlu / Milliyet