Polemik & Kulis
19 Tem 2010 11:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:28

TİCARETE ATILAN GAZETECİLER KERVANINA O DA KATILDI! HANGİ GAZETECİ ANKARA'DA RESTAURANT AÇTI?(MEDYARADAR/ÖZEL)

Hem televizyon programcılığı hem de basın sözcülüğü görevini yürüten ünlü gazeteci şimdi de restaurant işletmeciliğine soyundu.

Melih Gökçek’in küçük oğlu Osman Gökçek’in Genel Koordinatörlüğü’nü yaptığı BEYAZ TV’de program yapan Gazeteci Faruk Mangırcı, ticarete atılan gazeteciler arasına katıldı. Mangırcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin prestij projesi arasında yer alan Dikmen Vadisi’nde restaurant açtı.
 
YER BELEDİYE’NİN:  Melih Gökçek’in de ikamet ettiği Dikmen Vadisi, süper lüks konutları ve yeşil alanı ile biliniyor. Bir çok AKP’li vekil, bürokratın yanı sıra bazı ‘yandaş’ gazetecilerin de son dönemde ev aldığı vadiye yeni restaurant Perşembe günü açıldı. Büyükşehir’e ait olan yerin kiralandığı öğrenildi.
 
KIZININ ADI: Konyalı olan Faruk Mangırcı, restaurantına Didar-ı Mevlana adını verdi. Açılışa katılanların ‘isimle ilgili meraklarını’ Mangırcı giderdi: “Biliyorsunuz ben Konyalıyım, Mevlana ismini o yüzden tercih ettim. Didar da kızımın ismi.”
 
GÖKÇEK’İN TV’SİNDE: Gazeteci Mangırcı, oğul Gökçek’in yönettiği Beyaz TV’de Pazar günleri yayınlanan Aktüel Yorum programını yapıyor.

ANKARAGÜCÜ’NÜN SÖZCÜSÜ: Gazeteci kimliğinin yanına restaurant işletmeciliğini ekleyen Faruk Mangırcı, bir süre önce Ankaragücü Spor Kulubü’nün yönetimine de girdi. Mangırcı, halen Ankaragücü Basın Sözcülüğü görevini de yürütüyor.

MEDYARADAR/ÖZEL