Polemik & Kulis
05 Eyl 2012 15:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:06

TARAF YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜNDEN AHMET KEKEÇ'E; SEN O SORUMA CEVAP VER, GERİSİ LAFI GÜZAF!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Taraf yazı işleri müdürü Tuncer Köseoğlu, bugünkü köşe yazısında kendisini topa tutan Ahmet Kekeç'e Medyaradar aracılığıyla seslendi...

İşte Taraf yazı işleri müdürü Tuncer Köseoğlu’nun o açıklaması...

Ahmet Kekeç’e yazdığı bir yazı nedeniyle basit bir soru sormuştum. Kısa bir mail atarak sorduğum sorunun cevabını şu ana kadar alamadım. Alamadığım gibi ne seviyesizliğim kaldı ne de cahilliğim. Seviyem hiçbir zaman Ahmet Kekeç’in katına çıkamayacağı için polemik konusuna girmeyeceğim. Kendisine 3 temmuzda yazdığım maili size gönderiyorum. O yazdığım maile şu ana kadar cevap alamadım. Alamadığım gibi bugünkü yazısında sanki Orhan Miroğlu’nun Taraf’tan ayrılacağını biliyormuşum gibi hiç aklımda olmayan bir anlam çıkarmış. Medya sitelerinde yansıyanlara göre Orhan Miroğlu zaten aylar önce başka bir gazeteyle anlaşmış. Bunu Kekeç bilebilir ama ben bilemezdim. Derdim sayın Miroğlu’nun nerede yazacağı ya da yazmayacağı değil. Üç aydır cevap alamadığım sorumun cevabını almak. Her gazeteci gibi soruların peşinden gitmeyi seviyorum. Umarım sizin aracılığınızla hiçbir şekilde cevap vermediği sorumu yanıtlar. Bu cevap benim için önemli gerisi lafı güzaf..    
......

İşte Tuncer Köseoğlu’nun Ahmet Kekeç’e gönderdiği ve cevap bekleyen maili:

Ahmet bey Taraf Gazetesinin yöneticilerindenim. Sana basit bir soru soracağım. Miroğlu’un yazısı senin yönettiğin bir gazetede çıkar mıydı?  Daha basiti Karaalioğlu hakkında bir yazar şu an yazdığınız gazetede o yazıyı yazabilir miydi? Hadi aklına getirdi yazdı diyelim, olmaz a. O yazı konulur muydu? Lütfen kimse Taraf gazetesinin demokrat tavrı üzerinden delikanlılık yapmasın. O kadar demokrat olmak zorunda değiliz...Bakarsın Miroğlu size gelir bir yıldız daha kazanır gazeteniz.

AHMET KEKEÇ TUNCER KÖSEOĞLU HAKKINDA BUGÜN NE YAZMIŞTI? OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

MEDYARADAR/ÖZEL