Polemik & Kulis
23 Mayıs 2013 09:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

SURVİVOR'DAN ELENEN BENNU GEREDE, DUYGU'YU TOPA TUTTU!

Survivor'ın önceki akşam yayınlanan bölümünde elenen Bennu Gerede, büyük tartışma yaşadığı Duygu için açtı ağzını yumdu gözünü...

Survivor'ın önceki akşam yayınlanan yeni bölümünde SMS oylaması sonucu Bennu Gerede, adaya veda etti. Gerede, SMS oylamasıyla adaya veda ettikten sonra açıklamalarda bulundu. Adada Duygu dışında herkesle iyi bir ilişki kurduğunu söyleyen Bennu Gerede, Duygu hakkında sert ifadeler kullandı.

O BENİM MUHATABIM OLAMAZ

Acunn.com'a açıklamalarda bulunan Gerede, "Üzgünüm, 2.5 ay boyunca yoğun bir şey yaşadım. Hem kalmaya hem de elenmeye kendimi hazırlamıştım. Duygu çok hırslı birisi olduğu için her oyunda oynamak istiyordu. Ben rahatsızlanınca oynayacak kimse bulamadı ve fevri davrandı. Kırıcı laflar söyledi ama o benim muhatabım olamaz. Ben asla böyle konuşmam bir insanla, aslında söylenecek çok söz var ama ben öyle bir insan değilim.

EVREN ELENMEMİ İSTEDİ

Adada dedikodu ve strateji yok. Az kişi kaldığımız için sorunlar konuşularak hallediliyordu. Benim kafam o stratejilere ve oyunlara basmadığı için ben bu röportajı veriyorum. Dağhan'ı ben hiç istemeyerek seçmiştim. Ümit ve Cengiz'in seçeceğini bilerek seçmiştim. Doğukan tercih edildi takım birlikteliğini bozmak istemedik. Adadan gittim çünkü bende yorulmaya başladım, ödüller kaybetmeye başladık, besinsiz kaldık, en büyük sebep çocuklarım beni çağırıyor, Evren elenmemi istedi" diyerek adaya veda etti.