Polemik & Kulis
16 Eyl 2023 11:50 Son Güncelleme: 16 Eyl 2023 12:01

Star’ın yazar kadrosuna ekranlardan yeni transfer! ‘Allah utandırmasın…’

Star gazetesinin yazar kadrosuna ekranlardan bir isim dahil oldu.

24 TV Haber Müdürü İbrahim Güneş, Star gazetesinin yazar kadrosuna dahil oldu. İbrahim Güneş, her çarşamba ve pazar yazılarıyla iki gün Star’da okuyucularıyla buluşacak. Güneş'in ilk yazısı yarın yayınlanacak.

İbrahim Güneş, ‘Bu Köşeyi Kim Okur?’ adlı köşesinde, ‘gönül penceresinden, zihin koridorlarına akan yolları arşınlayan kelimeleri paylaşacak’.

Güneş, ‘Bu Köşeyi Kim Okur?’ için şu değerlendirmede bulundu:

“Bu köşe yüreği vatanı, milleti için çarpan herkese açık, ortak dertlerimizle dertlenen, sevinçlerimizi paylaşan herkesi bekliyoruz. Mesele tam bağımsız Türkiye mücadelesine omuz vermektir. Bu yükü omuzlarım diyenlerle yürüyelim istiyoruz. Biz gönül pencerelerimizi size açıyoruz... İçeri baktıkça seveceğinizi düşünüyoruz. Allah utandırmasın...”

 

İBRAHİM GÜNEŞ KİMDİR?

1975 Niğde doğumlu olan İbrahim Güneş, İstanbul Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. Güneş, 1996 yılında mesleğe başladı. Türkiye Gazetesi'nde stajyerlik yapan Güneş, 1997'den itibaren Ulusal Basın Ajansı, TV8 ve ATV'de muhabirlik yaptı. 2013 yılında Atv Kahvaltı haberlerini sundu. 2014-15 Yılında TGRT Haber Koordinatörlüğü görevini yaptı.

Güneş, çok sayıda ödül, röportaj haber ve dosyaya imza attı.

2015'ten beri 24 TV bünyesinde görev yapan İbrahim Güneş, haber müdürlüğünün yanı sıra, ‘Masada Ne Var?’ ile hafta içi her gün saat 16-17 haberlerinin moderatörlüğünü yapan isim, Star Gazetesi'nde köşe yazıları kaleme alacak.