Polemik & Kulis
25 Mar 2016 16:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:25

Show TV'den ayrılan hangi deneyimli isim Doğan Grubu'yla anlaştı? (Medyaradar/Özel)

Deneyimli isim "çocukken" girdiği "evine" 8 yıl sonra yeniden döndüğünü sosyal medyadan duyurdu.

Sokaktaki Haber tarzıyla uzun bir süredir ekranlarda olan Salvo Kohen, bundan böyle kendi programını yapmak üzere Doğan Grubuyla anlaştı. Şimdilik yayınlar youtube üzerinden yapılacak. Programın ya da youtube kanalının ismi çok yakında belirlenecek çalışmalar sürüyor. Aynı bünye içerisinde sürpriz isimlerin de kendi kanallarıyla izleyici karşısına çıkacağı bilgisi de var. Geçmiş haberlerden yola çıkarak çok eğlenceli görüntülerin yeralacağı bir format olacak. Programın görüntü yönetmenliğini ise deneyimli kameraman İlker Özkap yapacak.

SALVO KOHEN KİMDİR?

Salvo Kohen, TV’de ilk olarak Arena programında stajyer olarak işe başladı. Sonrasında CNN Türk ve Kanal D’de yayınlanan Arena'da yönetmen yardımcısı olarak çalışmaya devam eden Kohen, Uğur Dündar’ın Star televizyonuna geçmesiyle birlikte Star’a transfer oldu. Arena’nın yanı sıra, Star Haber’de de muhabirlik yaptı. Show TV Haber Merkezi’nde de bir dönem çalışan Kohen, en son bu kanalda HÖ! (Haber Önü) isimli programı sunuyordu.

Sosyal medya'da paylaştı;Artık Doğan Grubundayım

Kohen Doğan Grubu'nda göreve başladığını Facebook'ta kendi hesabından böyle duyurdu:

Sevgili Dostlarım, kapısından neredeyse “çocukken” girdiğim “Evime” yaklaşık 8 yıl sonra tekrardan dönmenin mutluluğunu sizlerle paylaşmak istedim. Çok yakında şahane bir ekip, eğlence dolu görüntülerle, yeni medyanın kalbi internet başta olmak üzere, Doğan Grubu ekranlarında görüşmek üzere!





MEDYARADAR/ÖZEL