Polemik & Kulis
31 Mayıs 2014 14:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:14

Show TV'de çalışanlarla toplantı! Erhan Çelik neler söyledi? (Medyaradar/Özel)

TMSF'nin Show TV'yi el koyma kararının ardından kanalın Haber Dairesi Başkanı Erhan Çelik çalışanlarla bir toplantı yaptı.

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), geçtiğimiz yıl 402 milyon dolara Ciner Grubu’na sattığı  Show TV’ye yeniden el koydu.  İstanbul 4. İdare Mahkemesi’nin, Show TV’nin satışının iptali için
açılan davada, “yürütmeyi durdurma” kararı vermesi üzerine Fon, Show TV’yi devraldığını açıkladı.
Medya gündemine bomba gibi düşen bu kararın ardından Show TV Haber Dairesi Başkanı ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik bu sabah çalışanlarla bir toplantı gerçekleştirdi.
Show TV'nin Ayazağa'daki binasında yapılan toplantıya hemen hemen tüm çalışanlar katıldı.
Çelik'in toplantı öncesinde TMSF yetkilileriyle görüştüğü ve aldığı bilgiler doğrultusunda çalışanlara açıklamalar yaptığı belirtildi.
Erhan Çelik toplantıda, TMSF'nin Show TV'deki varlığının ne kadar süreceğinin belli olmadığını belirterek tüm çalışanların huzurlu olmasını, el koyma kararının çalışmalarını aksatmamasını istedi.
Maaşların ayın 5'inde ödenmesinde herhangi bir sıkıntı yaşanmayacağını belirten Çelik, kendisinin de hem Habertürk(Ciner Medya Grubu) hem de Show TV'de(TMSF) kadrosunun olduğunu bu nedenle iki kurumdaki görevinin de devam edeceğini söyledi.
TMSF'nin Show TV'ye el koyma kararından sonra Ciner Medya'nın Taksim'deki binasından taşınmalar başladı.
Dün akşamdan itibaren bilgisaylar ve teknik teçhizatlar sökülerek Ayazağa'daki binaya monte edildi.
Ana Haber Bülteni'nin de bu akşamdan itibaren Ayazağa'daki binadan sunulacağı öğrenildi.



Gelişmeler Medyaradar'da olmaya devam edecek...

MEDYARADAR/ÖZEL