Politika
06 Oca 2022 07:51 Son Güncelleme: 06 Oca 2022 08:01

Selçuk Özdağ’dan çarpıcı ‘siyasi rüşvet’ iddiası! ‘AK Parti’nin çok önemli ismi beni aradı…’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, dikkat çeken bir iddia ortaya attı ve AK Parti’nin çok önemli isimlerinden birinin kendisini aradığını ileri sürdü.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Tuba Emlek’in sunduğu Mercek programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun istifasından sonra AK Parti’nin çok önemli bir ismi tarafından arandığını söyleyen Özdağ şunları ifade etti:

“Sayın Davutoğlu görevden alınırken hiçbir zaman kendi istikbalimi düşünmedim. Çok şey teklif edildi bana, çok dünyalıklar, makamlar teklif edildi. Ben kabul etmedim bunları, ülkemi düşündüm. Ahmet Davutoğlu’nun yanında olmamak şartıyla, size karşı çok mahcubuz, mahcubiyetimizi gidermek istiyoruz ama nasıl gidereceğimize sizin karar vermenizi istiyoruz. Bu ne demek?

“ÖLÜMDEN DÖNDÜM BEN”

Ahmet Davutoğlu parti kurmadan bir kaç ay önce benimle bu görüşmeleri yaptılar. Biz kesin ihraç talebiyle disipline verilmiş ve parti kurma aşaması sırasındaydık. O sırada arandım ben çok önemli bir kişi tarafından. Bana niçin saldırdılar? Ben bir yerde bir demeç vermiştim ve onu da tweet atmıştım. Ben birilerinin nasırına basmamış olsaydım, onların menfaatlerini deşifre etmemiş olsaydım, geçmişlerini ifşa etmeseydim saldırıya uğramazdım ki.”