Polemik & Kulis
06 Tem 2016 12:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:22

Salih Tuna'dan Ertuğrul Özkök'e 'fırıldak' yanıtı: Tebrik ederim, anlama kapasitenizi geliştirmişsiniz...

Salih Tuna benzer bir şekilde, bugün yazdığı yazısının finaline eklediği bir not ile Özkök'e yanıt verdi.

Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök,  2 Temmuz'daki yazısında köşe yazmayı bırakacağını duyuran, dünkü yazısında 'AKP'li fırıldaklar ayrılmama çok sevindi' diyen Yeni Şafak yazarı Salih Tuna'yı eleştirmişti.

Özkök, "Karşı mahallede tuhaf şeyler oluyor. Mahallenin yeni Emin Çölaşan’larından Salih Tuna, iki gündür, 'Veda ederim ha' türünden yazılar yazıyor" demiş ve yazısında "AKP’li fırıldaklar...' diyor. O kadar çok var ki çıkaramadım" ifadelerine yer vermişti.

Özkök yazısının finaline koyduğu br not ile "Bu arada Salih Tuna’yı tebrik ederim. Medyacılığı bayağı iyi öğrenmiş" diye de yazmıştı.

Salih Tuna benzer bir şekilde, bugün yazdığı yazısının finaline eklediği bir not ile Özkök'e yanıt verdi.

Tuna uzuncana notunda şunları yazdı:

NOT: Ertuğrul Özkök dünkü yazısında, “O sesin ne olması gerektiğini bilenler biliyor…” şeklindeki naçizane ifademi iktibas ettikten sonra, “Onlar biliyor da biz bir türlü anlamıyoruz./ Açık konuşun Salih Bey.../ Biz de bilelim...” diyor.

Açık konuşurum konuşmasına da Ertuğrul Beyciğim anlayabilecek mi pek emin değilim.

Zira…

Söz konusu yazımda AKP'li fırıldakları eleştirmek sadedinde, “Hele hele, 'Erdoğan'dan çok Erdoğancı' şeklindeki şarlatanlıkları yok mu? Daha evvel de 'fitne çıkartmayın' diyerek fitne çıkartıyorlardı” diyorum.

Ertuğrul Beyciğim bu ifadeden, “Erdoğan'dan çok Erdoğancı şaklaban' diyor...” sonucunu çıkartmış. (El insaf, el izan, ben öyle mi diyorum Allah aşkına.)

Biraz daha kaptırsa, “Çanakkale Boğazı” diyecek.

Bu arada ben de tebrik ederim Ertuğrul Beyciğim, anlama kapasitenizi bayağı geliştirmişsiniz.