Polemik & Kulis
03 Ağu 2014 12:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:31

Sabah'tan Star tv ve Şahenk'e bomba suçlama!

Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu Star TV'nin İsrailli televizyon devi ile yaptığı anlaşma Sabah'ı çileden çıkardı..

Doğuş Grubu'nun sahibi olduğu Star TV'nin İsrailli televizyon devi ile yaptığı anlaşma Sabah'ı çileden çıkardı. 
 
El insaf Şahenk! başlıklı haberde Doğuş Grubu için "duyarsızlığı şaşırttı" yazan Sabah yazı işleri, kanalın yayımlayacağı yeni yarışma hakkında ağır sözler sarfetti. 
 
İşte ATV'nin sahibi Sabah gazetesinin en büyük rakiplerinden biri olan Star TV'nin yeni yarışması için yaptığı o haber:
 
EL İNSAF ŞAHENK!
Doğuş Grubu'nun patronu Ferit Şahenk'in sahibi olduğu Star TV, yaptığı ateşkese dahi uymayan, çocuk ve kadın dinlemeden 1500'den fazla Filistinli'yi öldüren İsrail ile masaya oturdu.
Star TV'nin iki gün önce İsrail'in en büyük medya gruplarından Armoza Formats ile işbirliği kararı aldığı haberleri yabancı basına yansıdı.
 
Şahenk'in kanalı, Armoza Formats'ın yarışma programı "Benim Kuaförüm" adıyla yayınlanacak Final Cut Down adlı TV yayınını Türkiye'ye getirmek için anlaştı. Kuaförlerin yarışacağı program, bu aydan itibaren 30 bölüm halinde ekrana gelecek.

BİR TANE DE YETMEDİ
 
Star TV, "Benim Kuaförümün"ün yanı sıra başka bir yarışma programı için de sipariş verdi. "The Common Denominator" adlı programda yarışmacılar ünlülerin ortak noktalarını doğru tahmin ederek büyük ödülü kazanmaya çalışacak.
Star TV'nin satın almalar birimi direktörü Pelin Doğru, "Benim Kuaförüm çok eğlenceli ve renkli bir program olduğu için rakipleri arasından sıyrılacağına inanıyorum" dedi.