Polemik & Kulis
08 Şub 2014 00:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:55

Sabah Gazetesi'nde çifte atama! Dış Haberler ve Daily Sabah'ın başına kimler getirildi? Medyaradar açıklıyor!

Atama kararları Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak ve İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Karadere tarafından çalışanlara e-mail ile duyuruldu.

Sabah Gazetesi Dış Haberler ve Dış Yayınlar Müdürlüğü görevine Nazmi Taha Kılınç getirildi.

3 Ekim 2013 tarihinde bu yana bu görevi yürüten Serdar  Karagöz ise Turkuvaz Medya Grubu'nun yeni İngilizce gazetesi Daily Sabah'a Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı.

Atama kararları Sabah Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erdal Şafak ve İnsan Kaynakları Grup Başkanı Hakan Karadere imzalı bir mail ile bütün çalışanlara duyuruldu.

İşte o atama kararı:

Turkuvaz Medya Grubu bünyesinde alt yapı çalışmaları tamamlanan; yerel, ulusal ve uluslararası gündeme yer verecek yeni İngilizce gazetemiz Daily Sabah ve internet üzerinden yayın yapacak www.dailysabah.com yayın hayatına başlayacaktır.

21 Ekim 2008 tarihinden bu yana grubumuzda görev yapmakta olan ve halen Sabah Gazetesi Dış Haberler ve Dış Yayınlar Müdürü görevini yürüten Sn. Serdar Karagöz Daily Sabah Genel Yayın Yönetmeni olarak atanmıştır.

Grubumuz bünyesindeki  www.usasabah.com ve hafta sonu eki New York Times Sn. Serdar Karagöz'ün yönetiminde çalışmalarına devam edecektir.
Sn. Karagöz’e yeni görevinde başarılar dileriz.


Serhat ALBAYRAK                                                             Hakan KARADERE

Yönetim Kurulu Başkan Vekili                                  İnsan Kaynakları Grup Başkan

Nazmi Taha Kılınç kimdir?

1980 Mersin Anamur doğumlu olan Nazmi Taha Kılınç Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi mezunu. İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni 2003 yılında tamamlayan Kılınç, farklı dergilerde yazılar kaleme aldı. www.usasabah.com'da Orta Doğu üzerine köşe yazarlığı yaptı.Kılınç bir süredir Dış Haberler Servisi'nde editör olarak görev yapıyordu.

MEDYARADAR/ÖZEL