Polemik & Kulis
11 Haz 2012 09:44 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:45

RÜŞTÜ REÇBER 50 TANE FİKRET ORMAN EDER! AHMET ÇAKAR'DAN OLAY SÖZLER!

Fikret Orman'ın "özür dilenmedikçe Beyaz TV'ye röportaj yok" sözleri Ahmet Çakar'ı küplere bindirdi.

Ahmet Çakar’ın "Rüştü Reçber 50 tane Fikret Orman eder." açıklamasına kızan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, özür dilenmedikçe Beyaz Tv’ye röportaj vermeyeceğini açıklayınca Ahmet Çakar, Fikret Orman’a yine saydırdı.

Geçtiğimiz hafta Fikret Orman’ın bir televizyon kanalında Rüştü’yü kast ederek "39 yaşında bir futbolcu istemiyorum" açıklamasına tepki gösteren Ahmet Çakar ’Rüştü Reçber 50 tane Fikret Orman eder.’ demişti.

ELEŞTİRİLERE BU HAFTA DA DEVAM

Ahmet Çakar’ın bu sözlerine kızan Fikret Orman, Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu sonrası Beyaz Tv kameralarına özür dilenmedikçe röportaj vermeyeceğini söyledi. Fikret Orman’ın bu sözlerine tepki gösteren Ahmet Çakar, Orman’ı bu hafta da sert sözlerle eleştirdi.

ORMAN’DAN ÖZÜR DİLERİM... AZ KONUŞMUŞUM

’Fikret Orman’dan özür dilerim’ diyen Çakar sözlerini şöyle sürdürdü:

Özür diliyorum sayın Fikret Orman’dan. Çok özür diliyorum, çok az konuşmuşum. Keşke daha sert olsaydım. Şimdi onları söylüyorum. Türk futbolunda Rüştü 50 tane Fikret Orman eder. Türk futbolunda 60 tane falan Fikret Orman eder. Türk futbolunda Ahmet Çakar 5 tane Fikret Orman eder.

Türk futbolunda ve Beşiktaş’ta Sinan Engin 25 tane Fikret Orman eder. Türk futbolunda Fikret Orman ve Rasim Ozan eşittir, çünkü yeni girdiler futbola. Fikret Orman’a niye Rüştü’yle çalışıyorsun ya da çalışmıyorsun diye hesap sorma hakkım yok. Ama ben şuna karşıyım. Çalışmayacaksan Rüştü’yü rezil etmeden, basit bir şekilde geçersin.