Polemik & Kulis
25 Eyl 2013 17:59 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

RADİKAL YAZARI KORAY ÇALIŞKAN HANGİ KANALA TRANSFER OLDU? (MEDYARADAR/ÖZEL)

Radikal Gazetesi Yazarı Koray çalışkan, çok yakında yepyeni bir tartışma programı ile izleyici karşısında olacak.

Yaklaşık 3 aydır üzerinde çalıştığı yeni tartışma programının son rötuşlarını yapan Koray Çalışkan'ın bu kez kendi moderatörlüğünü yapacağı  program için yeni bir kanalla el sıkıştığı konuşuluyor.
İddialara göre Çalışkan'ın  yeni adresi CNNTürk ya da Artı 1 TV olacak. Programın tanıtım videosunun da bu hafta içinde çekileceği belirtiliyor.
Koray Çalışkan @koraycaliskan isimli twitter hesabında yeni programından bahsetmiş, ama ne kanalın ismini ne de programının ismini söylemişti. Takipçilerin yeni program için önerdiği isimler şunlar: Öztarafsız Bölge, Ters Ayna, Açık Sandık, Kriko, Tartı Yorum ve Fay Hattı.
Telefonla ulaştığımız Koray Çalışkan yeni kanal haberinin doğru olduğunu ancak imzalar atılmadığı için açıklamayı sonra yapacağını bildirdi.
Daha önce Habertürk televizyonunda Nihal Bengisu Karaca ve İskender Pala'yla Üç nokta, Mustafa Akyol'la Sağlı Sollu isimli tartışma programlarını yapan Çalışkan geçen yayın döneminde de Didem Aslan Yılmaz'ın moderatörlüğünde Türkiye'nin Nabzı programında sabit konuk olarak yeralmıştı.

MEDYARADAR/ÖZEL