Polemik & Kulis
28 Nis 2011 09:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:17

PİSLİĞİN EN ÖNDE GİDENİ! DEDİKODU YAZARI! MEHMET ALİ BİRAND, REHA MUHTAR'I YERİN DİBİNE SOKTU!

Reha Muhtar, Mehmet Ali Birand'ın Ağca'nın yaptığı açıklamalara açıklık getirmesini istedi. Birand Twitter'dan bombaladı....

Mehmet Ali Birand’dan Reha Muhtar’a zehir zemberek bir cevap geldi. Muhtar’ın Vatan gazetesindeki köşesinden yaptığı suçlamalara Twitter’dan cevap veren Birand adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Reha Muhtar, Mehmet Ali Ağca’nın ’Birand oğluna vermek için benden imzalı fotoğraf istedi’ dediğini hatırlatarak Birand’a çatmış ve "Oğlu için Abdi İpekçi’nin katilinden imza istedi mi o yazar!!!" yazısıyla o iddiayı sormuştu.

PİSLİKLERİN BAŞI

Mehmet Ali Birand ise iddialara anında Twitter’dan cevap verdi. Muhtar için "medyadaki pisliklerin başında geleni" diyen Birand, şunu yazdı:

"Medyada cok pislik vardir ama bu pisliklerin başında geleni bana bugünkü köşesinde Mehmet Ali Ağca’nin bir yalaniyla hücum ediyor.

Ben bu adama nediyimki. Ağca büyük yalancı bu pislik ondan daha büyük yalancı. Bu iki yalancıyla uğraşacak halim yok. Hayatta pislik at izi kalsın demişler. İşte bunların yaptıklarida o.

KÖŞESİNDEN DE ÇAKTI

Mehmet Ali Birand, twitterla yetinmedi bugün köşesinden de Reha Muhtar’a çaktı... "İki yalancı" diyerek şunları yazdı:

"Vatan Gazetesi’nin dedikodu yazarlarından Reha Muhtar dün ilk defa duyduğum bir büyük sansasyonel haber açıkladı. Ben İtalya’da Mehmet Ali Ağca ile röportaj yaptığım zaman oğlum için imzalı resim istemişim.
Yuh artık...
Yalanın kuyruklusu... Azıcık aklı olan İtalya’da cezaevinde yatan bir katilden böyle bir şey istenmeyeceğini bilir.
Eğer gerçekten bunu söylediyse Mehmet Ali Ağca yalancılığını bir kere daha tescil etmiş oluyor. Diğer yalancı Reha Muhtar ise pislik dolu sütununda bu yalanı tekrarlıyor.
Ne diyeyim ki?.. İki yalana bir araya gelmiş.
Benim bunlarla uğraşacak vaktim yok."