Medya
20 Eyl 2010 13:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:38

ORAY EĞİN'DEN VATAN GAZETESİ LONDRA TEMSİLCİSİ'NE REKLAM HABER SUÇLAMASI!

Akşam yazarı Oray Eğin bugün köşesinde Vatan gazetesi Londra temsilcisi Jan Devletoğlu'nun iPhone4 alma macerasını kalemine doladı.

Akşam gazetesi yazarı Oray Eğin bugün köşesinde Vatan gazetesi Londra temsilcisi Jan Devletoğlu’nun hafta içinde yazdığı iPhone4 alma macerasını kalemine doladı.

Devletoğlu’nun telefonu almak için ne kadar mücadele ettiğini anlattığı haberinin Apple’ın reklamı olduğunu ima eden Eğin, "Vatan’ın temsilcisi belki Apple mağazasının adresini doğru bilseymiş bu kadar eziyet çekmesine de gerek kalmazmış" dedi.

İşte Eğin’in Adres şaşmış başlıklı yazısı...

Vatan gazetesinin Londra temsilcisi Jan Devletoğlu geçenlerde gazeteye iPhone 4 almak için ne kadar eziyet çektiğini yazmış. Anlattıkları biraz abartılı geldi bana. Zira Apple, ürünlerini parasıyla satsa da ’zor elde edilen’ bir imaja büründürmeyi seviyor. Bu sadece yaratılan suni bir hava...
Gerçi, Vatan’ın temsilcisi belki Apple mağazasının adresini doğru bilseymiş bu kadar eziyet çekmesine de gerek kalmazmış diye de düşünmedim değil. Zira yılladır Londra’da yaşayan gazeteci, Regent Street’teki mağazayı Oxford Street’te yazıvermiş!