Polemik & Kulis
11 Oca 2012 14:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:13

NEREDEN NEREYE? GENEL YAYIN YÖNETMENLİĞİNDEN NARGİLE KAFE YÖNETİCİLİĞİNE! (MEDYARADAR/ÖZEL)

Yıllarca genel yayın yönetmenliği yapan hangi isim görevinden ayrıldıktan sonra nargile kafe idareciliğine başladı?

Milli Gazete’de 8 yıl genel yayın yönetmenliği görevinde bulunan Necdet Kutsal, şimdilerde bir nargile kahvesinde idarecilik yapıyor.

Necdet Kutsal Milli Gazete’ye Vakit’in kurucu sahibi Mustafa Karahasanoğlu’nun genel yayın yönetmenliği döneminde güvenlikçi olarak alınmış ve merhum Erbakan’ın Olur’uyla birçok kademede 30 yıl boyunca görev yapmıştı.

Kutsal son görevi ise Milli Gazete Genel Yayın Yönetmenliği idi. 2002 Milletvekilliği seçimleri sonrası başarısız bulunan Ekrem Kızıltaş’ın yerine Erbakan hoca tarafından genel yayın yönetmeni olarak göreve getirilmişti.

Kutsal’ın Milli Gazete’deki serüveni Numan Kurtulmuş’un Erbakan’a başkaldırması ve Kutsal’ın da Kurtulmuş’un yanında gazetenin tüm imkanlarıyla saf tutması üzerine son bulmuştu.

Erbakan tüm bu yaşananlar üzerine Necdet Kutsal’ı 2010 yılında ekibiyle birlikte tasfiye etti.

NARGİLE TİRYAKİSİ

Necdet Kutsal’
ın 8 yıllık Genel Yayın Yönetmenliği boyunca gazetedeki makam odasını adeta bir nargile salonuna dönüştürdüğü, kendisi ve misafirleri için özel tömbekiler hazırlattığı biliniyor.

Milli Gazete’den ayrıldıktan sonra Numan Kurtulmuş ile birlikte hareket ederek bu ekibin günlük bir gazete çıkartılmasına öncülük eden ve kısa bir süre sonra gazetenin kapanmasıyla uzun süredir sesi soluğu duyulmayan Necdet Kutsal’ın bir nargile kafesinde idarecilik yaptığı ortaya çıktı.

Kutsal halen çeşitli suçlardan cezaevinde bulunan yeğeni Sami Kutsal’ın İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı ve Başbakan Erdoğan’ın da attan düştüğü yer olarak bilinen Ada Park’taki nargile kafesinde idarecilik yapıyor.

MEDYARADAR/ÖZEL