Polemik & Kulis
11 Kas 2015 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:10

Milliyet'te 20 yıl görev almıştı! Ödüllü gazetecinin yeni adresi neresi? (Medyaradar/Özel)

23 yıllık gazetecilik hayatının 20 yılını Milliyet Gazetesi'nde geçirerek emekliye ayrılan deneyimli ismin yeni adresi belli oldu.

Uzun yıllar eğitim alanında uzman gazeteci olarak çalışan Sibel Kahraman'ın yeni adresi belli oldu. Kahraman Atılım Üniversitesi'nin Medya İlişkiler Koordinatörü oldu. Milliyet Gazetesi'nden emekli olan Kahraman, yeni görevine bu ay itibariyle başladı.

Sibel Kahraman Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu. Mesleğe Hürriyet Gazetesi'nde başladı. Günaydın- Akşam ve Milliyet Gazetelerinde eğitim muhabirliği, eğitim editörlüğü, eğitim köşe yazarlığı yaptı. 23 yıllık gazetecilik hayatının 20 yılını Milliyet Gazetesi'nde geçirerek emekli oldu. Sürekli sarı basın kartı sahibi.

Gazeteci Bülent Dikmener Haber Ödülü, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Haber- Çevre- Eğitim- Sağlık Haber Ödülü, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Haber Ödülü, Fırat Üniversitesi En İyi Eğitim Köşe Yazarı Ödülü, Kadir Has Üniversitesi En Has Özel Ödülü gibi pek çok ödül kazandı.
Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, ESAM (Eğitim ve Sağlık Muhabirleri Derneği) üyesi olan Sibel Kahraman evli ve bir çocuk annesi. 



MEDYARADAR/ÖZEL