Medya
23 Mar 2011 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

MİLLİYET YAZARI MEHVEŞ EVİN'DEN REHA MUHTAR'A "KADINCA" BİR TAVSİYE!

Reha Muhtar, kendisini eleştiren meslektaşlarına "Şehvetten beyniniz sulanmış" diye cevap vermişti. Bakalım Evin'e cevabı ne olacak?

MUHTAR’A “KADINCA” BİR TAVSİYE

Reha Muhtar’ın “Japon sevgili acaba ne yapıyor şimdi?” başlıklı manzumesi, medyada küçük çaplı bir atom bombası etkisi yarattı. 

Deprem ve nükleer felaketten yola çıkarak 27 yıl evvelki Japon sevgiliyi yazmak, tuhaf şey... İnsan, Japonların acısıyla empati kurmak için başka bir şey bulamaz mı?

Muhtar’ın, “Beyaz Dizi” formatında kaleme aldığı ilişki, metafor falan değil, bildiğiniz ilk gençlik anısı. Tabii “evli” ve “sıkılmış”, kendinden “yaşça büyük” Japon kadının “kimonolu sürpriz” detayı da atlanmamış. 

Muhtar, kendisini eleştiren meslektaşlarına dün “Şehvetten beyniniz sulanmış” diye cevap verdi. Kendisine “kadınca” bir tavsiye versem, acaba dinler mi:

İsmini vermeseniz de bir kadınla yaşadığınız özel anıları bir zahmet kendinize saklayın. Medyadaki kadın düşmanlarından değilsiniz, tamam. Ama “kadınları ne kadar sevdiğinizi” göstermek için ilişkilerinizi erotize ederek teşhir etmek, yersiz ve saygısızca.

Mehveş Evin/Milliyet