Polemik & Kulis
02 Haz 2018 18:34 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:41

Milliyet Gazetesi'nde üst düzey atama! Ankara Temsilciliği'ne kim getirildi? (Medyaradar/Özel)

Milliyet Ankara Temsilci Serpil Çevikcan ve yardımcısı Tolga Şardan ile gazetenin yollarının ayrıldığını dün Medyaradar duyurmuştu.

Doğan Medya Grubu'nun Demirören Holding'e satılmasının ardından Kanal D, CNN Türk ve Hürriyet'te başlatılan işten çıkarma operasyonları dün yine Demirören Grubu bünyesinde bulunan Milliyet'e de sıçramıştı.

Gazetenin Ankara Temsilcisi Çevikcan ile yaklaşık 28 yıldır Milliyet Ankara bürosunda çalışan temsilci yardımcısı ve polis-yargı alanının kıdemli temsicilerinden Tolga Şardan ile yollar dün itibariyle ayrılmıştı.

Serpil Çevikcan'dan boşalan Ankara Temsilciliği görevine atama gerçekleşti.

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Mete Belovacıklı'nın yaptığı gazetenin yeni Ankara Temsilcisi medya kariyerine 1995 yılında Milliyet Gazetesi'nde başlayan ve 23 yılın ardından bu yılın Şubat ayında gazeteye Başbakanlık muhabiri olarak yeniden dönüş yapan Didem Özel Tümer oldu.



DİDEM TÜMER KİMDİR?

.Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü mezunu olan Didem Özel Tümer, mesleğe 1995 yılında Milliyet gazetesinde adım attı.Akşam gazetesi ve Türk Haberler Ajansı’nda çalıştı. CNNTürk kanalında on üç yıl boyunca ekonomi muhabirliği yaptı. 2011 yılından kapandığı tarih olan 2017 yılına kadar Al Jazeera Türk'te muhabir olarak çalıştı. Tümer 2018 yılının Şubat ayında 23 yıllık bir ayrılığın ardından Milliyet Gazetesi'ne yeniden döndü.