Gündem
01 Mar 2013 12:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:03

MELİH GÖKÇEK'E HAKARET EDEN LİSELİ KIZ GÖZALTINA ALINDI!

Melih Gökçek'e, edepsiz diye tweet atan 17 yaşındaki lise öğrencisi İrem Aksoy'un gözaltına alındı.

İstanbul Beylikdüzü Cahit Zarifoğlu Lisesi'nde okuyan İrem Aksoy (17) adlı lise öğrencisinin, twitter üzerinden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e "#EdepsizsinMelihGokcek" yazdığı gerekçesiyle okuluna gelen yedi polis tarafından dün sabah gözaltına alındığı ortaya çıktı.

"ÖZÜR DİLEYİN ŞİKAYETÇİ OLMAYAYIM"
Melih Gökçek'in avukatı Esennur Ezgi, "Başkanım hakaret eden kişileri, twitter'da, 'Özür dileyin şikayetçi olmayayım' diye uyarıyor. İrem Aksoy'u da baştan uyardığımız için şikayetimizden vazgeçmemiz söz konusu değil. 18'den küçük olduğu için velisi ile birlikte ifade verecek" dedi. Ezgi, Gökçek'in son 1.5 yıl içinde 450 twitter takipçisi hakkında şikayetçi olduğunu kaydetti.

"ATAMIN KEMİKLERİNİ SIZLATIYORSUN"
CHP Beylikdüzü Lise Komisyonu Başkanı olan İrem Aksoy'un, yaklaşık 3 ay önce twitter'da, "#EdepsizsinMelihGokcek" hashtag’i ile yazdığı 2 tweet nedeniyle gözaltına alındığı belirtildi. Twitter'da, “Atamın kemiklerini sızlatıyorsun #EdepsizsinMelihGokcek” ve “Müslüman geçinerek kul hakkı yediğin için #EdepsizsinMelihGokcek” diye yazan İrem Aksoy'un önce yedi polis eşliğinde okuldan alındığı, karakola götürüldükten sonra da evinde yapılan aramada laptopu ile diğer bilgisayarının harddiskine el konulduğu belirtildi.