Polemik & Kulis
26 Ağu 2013 12:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:22

MELİH GÖKÇEK, CAN DÜNDAR'A MEYDAN OKUDU; 'GEL TV'DE ÇIK KARŞIMA!"

Ankara Büyükşehir Beşediye Başkanı Melih Gökçek de, Can Dündar'ın attığı twite

Gazeteci Can Dündar ODTÜ Ormanı'ndan geçerek yapılması planlanan otaban projesi için ağaçların kesilecek olmasına twitter sayfası üzerinden "Ankara'da metroyu beceremeyenler, ormanı budayarak güzelim ODTÜ kampüsünün ortasından otoyol geçirmeye kalkışıyor.O ağaçları dal dal yaprak yaprak biliriz. Komşuyuz. Dikilişinde katkımız var. Gövdesinde adımız yazar. Kesmeye karar verirken bize mi sordunuz?

Gezi Parkı'nda rant AVM ise, ODTÜ'de otobandır; Ankara da, ODTÜ de buna geçit vermez. Geçti o, "Ben yaptım oldu" günleri. Gezi Parkı'nda budanacak olan koruluksa, ODTÜ'nünkü harbi ormandır; geçmesi zordur biraz" yazarak tepki gösterdi.

Ankara Büyükşehir Beşediye Başkanı Melih Gökçek de, Can Dündar'ın attığı twite "Can kendine güveniyorsan bu konuda seninle TV'da bir tartışma programı yapalım. Var mısın yoksa korkar mısın? Şuan insanları suça sevkettiğinin farkındasın değil mi? Türkiye'de mahkemeler yerine çözümü kaba kuvvetten beklemek suçtur ve isyana teşviktir. Burada olaccak olaylardan sorumlu olacaksın. İlk olayda peşine düşerim" şeklinde karşılık verdi.