Polemik & Kulis
30 Ara 2020 15:41 Son Güncelleme: 30 Ara 2020 16:40

Medyaradar’dan yılın son bombası! Yeni Şafak genel yayın yönetmeni kim oldu?

Yeni Şafak gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül'ün görevden ayrılmasının ardından bu göreve kimin getirileceği merak ediliyordu.

Yeni Şafak gazetesinde tepe yönetimde değişime gidildi. 2018 yılında TV Net, Gerçek Hayat ve Derin Ekonomi dergilerinin Genel Yayın Yönetmenliği görevlerinden alınan İbrahim Karagül, Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği görevini de 31 Aralık tarihi itibariyle bırakacağını duyurdu.

Yeni Şafak'ın Genel Yayın Yönetmenliği için haftalık haber dergisi Gerçek Hayat'ın Genel Yayın Yönetmenliğini yürüten Can Kemal Özer ve Albayrak Medya'nın Genel Müdürü Ömer Karaca isimleri öne çıkıyordu.

Ancak bu iki isim yerine, Yeni Şafak’ın genel yayın yönetmenliği için gazetenin Ankara temsilcisi ve köşe yazarı Hüseyin Likoğlu atandı.

GÖREVİ BÖYLE DEVRALDI

İbrahim Karagül, 8 yıldır yürüttüğü genel yayın yönetmenliği görevini, Hüseyin Likoğlu'na pasta keserek devretti.

HÜSEYİN LİKOĞLU KİMDİR?
Hüseyin Likoğlu Samsun'un 19 Mayıs ilçesinde dünyaya geldi. Gazeteciliğe Anadolu Ajansı'nda başlayan Hüseyin Likoğlu ajansın Samsun Bölge Müdürlüğü yaptı.

Daha sonra Yeni Şafak Gazetesi'nin Ankara Haber Müdürlüğü ve Ankara Temnsilciliği görevini yürüttü. Hüseyin Likoğlu aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaktadır.