Polemik & Kulis
30 Eyl 2023 13:26 Son Güncelleme: 30 Eyl 2023 13:32

Medyaradar’dan hafta sonu bombası! Milliyet gazetesinde neler oluyor?

Pek çok sektörde yaşanan ekonomik sıkıntılar Demirören Medya Grubu’nu da vurdu.

Demirören Medya Grubu, ekonomik zorlukların etkisi altındaki birçok sektör gibi, yaşanan ekonomik sıkıntılardan nasibini aldı. Medyaradar'ın elde ettiği bilgilere göre, uzun bir süredir küçülme iddialarıyla gündemde olan Demirören Grubu, dikkat çeken bir adım atmış durumda.

Demirören Medya Center'ın 3. katında konumlanan Milliyet, son dönemde artan ulaşım sorunları ve yükselen servis ücretleri nedeniyle, çalışanlarının evden veya uzaktan çalışma sistemine geçiş yapma kararı aldı. Bu değişiklik, 1 Ekim tarihi itibariyle yürürlüğe girecek.

Demirören Medya Grubu bünyesinde yer alan Milliyet gazetesinde görevli olan çalışanlara, bugün merkeze gelerek kişisel eşyalarını toplama talimatı verildi. Kararın açıklanmasının ardından, birçok çalışan uzun süreli izin kullanma yoluna gitmeyi tercih etti.

YAZILI BASINA VEDA EDİYOR

Bununla birlikte, Medyaradar'ın edindiği önemli bir bilgiye göre, Demirören Medya Grubu'nun Nisan 2024 tarihi itibariyle Milliyet Gazetesi'ni yazılı basından çekerek sadece internet üzerinden yayın yapmaya odaklandığı gelen duyumlar arasında…