Polemik & Kulis
24 Şub 2023 12:37 Son Güncelleme: 24 Şub 2023 13:19

Medyaradar'dan Habertürk bombası! Genel Yayın Yönetmenliği koltuğuna kim oturdu?

Habertürk TV’den üst düzey atama haberi geldi. Deneyimli isim, Genel Yayın Yönetmeni olarak göreve getirildi.

Habertürk TV’den üst düzey atama haberi geldi. MedyaRadar’ın özel haberine göre kanalda Genel Yayın Koordinatörü olarak görev yapan Mehmet Yeşilkaya, Genel Yayın Yönetmeni olarak atandı.

Atama kararı Ciner Yayın Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ tarafından Habertürk çalışanlarına, "Habertürk TV Genel Yayın Koordinatörü olarak görev yapan çalışma arkadaşımız Mehmet Yeşilkaya bundan sonra görevini Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni olarak sürdürecektir. Kendisine başarılı çalışmalarının devamını dilerim" ifadesiyle duyuruldu.

MEHMET YEŞİLKAYA KİMDİR?

Mesleğe 1997 yılında Flash TV'de adım atan Mehmet Yeşilkaya ardından sırasıyla CNN Türk, TVNet, A Haber ve Habertürk TV'de editör olarak görev yaptı, Mayıs 2014'te transfer olduğu haber kanalı 24 TV'nin haber müdürlüğü görevine getirildi.

Veyis Ateş'in Habertürk TV'de Genel Müdür olmasının ardından yeniden Habertürk TV'yle anlaşan deneyimli isim daha sonra eski TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'in teklifi ile TRT Haber'e transfer olmuş Ekim 2021’de ise buradan ayrılmıştı.

Show TV Haber Koordinatörü görevini yürüten Mehmet Yeşilkaya, geçtiğimiz yıl Mayıs ayında Habertürk TV Yayın Koordinatörlüğüne getirilmişti.