Polemik & Kulis
17 Ağu 2011 21:47 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:41

MEDYARADAR'DAN GECE BOMBASI! O TARTIŞMA TERS CEPHE'NİN BAŞINI YAKTI!(MEDYARADAR/ÖZEL)

Ümit Zileli'nin Mehmet Baransu'ya söylediği ağır sözler önce Zileli'nin sonra da Ters Cephe'nin sonunu getirdi! İşte detaylar...

Kanaltürk Ters Cephe programını yayından kaldırdı! Taraf yazarı Mehmet Baransu Kanaltürk’e baskı yaptı. Ortalık karıştı.

Önceki hafta Kanaltürk ekranlarında inanılmaz bir diyalog gerçekleşmişti. Enver Aysever, Rasim Ozan Kütahyalı, Salih Tuna ve Ümit Zileli’nin yer aldığı Ters Cephe programında Mehmet Baransu telefonla yayına bağlanmış ve o programda akıllara zarar hakaretler havada uçuşmuştu.

Mehmet Baransu ile sert bir şekilde tartışan Ümit Zileli, Baransu’ya "şerefsiz, alçak, utanmaz adam, yalaka, sahtekar..." gibi ağır sözler söylemişti.

Bu programın ardından Mehmet Baransu Zileli’nin peşini bırakmadı. Medyaradar’ın ulaştığı bilgilere göre; Baransu Ümit Zileli’yi Kanaltürk yönetimine şikayet etti. Yönetime yoğun bir şikayet baskısı uygulayan Baransu’nun çabaları sonuç verdi ve kanal yönetimi tarafından Ümit Zileli’nin programdan ayrılmasına karar verildi. 

Kanaltürk’ün bu kararı üzerine Rasim Ozan Kütahyalı ve Salih Tuna harekete geçti. Yönetime, "Zileli programa çıkmazsa biz de çıkmayız" şekline nota veren Tuna ve Kütahyalı’nın bu tavrı Kanaltürk’ü daha radikal bir karar almaya zorladı. Ve Ters Cephe programı yayından kaldırıldı.

Baransu’nun kendisini programa bağlamadığı ve program sırasında sesini kestiği gerekçesiyle programın yapımcısı Taner Dileklen’in de kanal ile iliiğinin kesilmesi için Kanaltürk yönetimine girişimlerde bulunduğu Medyaradar’a gelen bilgiler arasında... 

MEDYARADAR/ÖZEL

İŞTE O TARTIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ...