Polemik & Kulis
10 Mayıs 2013 14:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:09

MEDYARADAR'DAN BOMBA KULİS! ATV SPİKERLERİNİN BAŞINI ''MAAŞ'' DİYALOGU MU YAKTI? İŞTE O KONUŞMA!

ATV'de 19 yıldır devam eden Kahvaltı Haberleri'nde şok bir değişiklik yaşandı,iki başarılı ekran yüzünün görevlerine son verildi. Medyaradar olayın perde arkasını açıklıyor.

ATV haber merkezinin 19 yıldır devam eden kahvaltı saati geleneği sunucularından Hilal Ergenekon ve İbrahim Güneş’in görevlerine son verildi. Bu sabah itibariyle A haber spikeri Salih Nayman, Kahvaltı Haberleri’ni sunmaya başladı.

Peki bu ani değişikliğin, atv yönetiminin aldığı bu şok kararın perde arkasında neler var?

Kahvaltı Haberleri’nin güzel sunucusu Hilal Ergenekon’un twitter’dan yazdığı "İnsanoğlunun terazisi şaştığı anda "ilahi adalet"e sığınırım" sözlerinin anlamı ne?

Medyaradar’ın atv kulislerinden edindiği bilgiye göre Hilal Ergenekon ile İbrahim Güneş’in başını Çarşamba sabahı yaptıkları "çay" ve "maaş" diyalogu yaktı.

Sabah ve atv’nin içinde bulunduğu Çalık Grubu’nda maaş ödemeleri son zamanlarda çalışanların kabusu haline geldi. Dinç Bilgin ve Turgay Ciner döneminde yaşanmayan gecikmeler sık sık yaşanmaya başladı.

Kahvaltı Haberleri’ni sunan ikili arasında da maaşlar konusunda bir diyalog yaşandı. Sunucu İbrahim Güneş’in bazı çalışma arkadaşlarına çay ısmarlaması, bazılarına ise ısmarlayamaması maaşının az olmasına bağlandı. Hilal Ergenekon ise kendisinin maaşının yatmadığını bu diyalogda dile getirdi.

İddialara göre bu diyalog atv yönetimini kızdırdı ve ikilinin görevine son verildi.

İŞTE O DİYALOG-VİDEO