Medya
14 Kas 2023 13:10 Son Güncelleme: 14 Kas 2023 13:14

KRT TV’nin yeni sahibi Fırat Bozfırat sessizliğini bozdu! Mustafa Sarıgül için ne dedi?

KRT televizyonunun yeni sahibi Fırat Bozfırat, sessizliğini bozdu. “Yeni ekran yüzleri ve yepyeni programlarla KRT Türkiye’nin yeni merkez medyası olacak” mesajı veren Fırat Bozfırat, Mustafa Sarıgül iddiaları hakkında da konuştu.

KRT televizyonunun yeni sahibi iş insanı Fırat Bozfırat, sessizliğini MedyaRadar’a bozdu.

“KRT SARIGÜL'ÜN DEĞİL BENİM KANALIM!”

MedyaRadar'a konuşan 42 yaşındaki iş insanı, sosyal medya üzerinden yayılan o iddiaya yanıt verdi.

"Mustafa Sarıgül'ün KRT'yle uzaktan yakından bağı yok, kanalın sahibi benim" diyen Fırat Bozfırat, iddialı mesajlar verdi.

“KÖKLÜ DEĞİŞİKLİKLER YAPACAĞIZ”

Çocukluk hayali olan medya dünyasına adım atan Bozfırat hayli iddialı…

Yeni yayın döneminde köklü değişiklikler yapacaklarını belirten iş insanı, “Çok konuşulacak projeleri hayata geçireceğiz. Yeni ekran yüzleri ve yepyeni programlarla KRT Türkiye’nin yeni merkez medyası olacak” şeklinde konuştu.

ANLAŞMA CUMA GÜNÜ TAMAMLANDI

CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla el değiştirilmesi istenen KRT TV için protokol anlaşması sağlanmıştı. Yaklaşık 300 bin dolar kapora ücreti ödeyen kanalın yeni sahibi Fırat Bozfırat, sözleşmenin yapıldığı son tarih olan cuma günü anlaşmayı tamamladı.

Cuma günü kanala gelen Bozfırat’ın avukatı ve mali müşaviri, KRT TV’nin eski sahibi Ali Fırat Atabaş ile devir sözleşmesini imzaladı. Bu gelişmenin ardından dün, kanalın Genel Müdürü Adnan Bulut, görevinden ayrıldığını duyurdu.