Polemik & Kulis
15 Oca 2014 17:45 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:52

Karşı Gündem programında kriz! Akif Beki bırakıyor mu? (Medyaradar/Özel)

CNN Türk'te ekrana gelen 'Karşı Gündem' programında sunucular Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş arasında pazartesi günü yaşanan kavga kriz çıkarttı.

CNN Türk ekranlarında yayınlanan , Akif Beki ile Aslı Aydıntaşbaş'ın sundukları Karşı Gündem programında kriz patladı.

Krizin sebebi ise iki sunucu arasında yayınlanmaya başlandığı tarihten beridir süregelen kavgaların geçtiğimiz pazartesi günü doruğa çıkması...

Pazartesi günü yayınlanan programda Akif Beki ve Aslı Aydıntaşbaş hararetli bir tartışma içine girmiş,programda Aydıntaşbaş, Beki'ye "Bana Hanefi Avcı meselesine çok girme diye bana mesaj getirdiğini hatırlıyorum" demişti.

Beki de Aydıntaşbaş'a, "Aslı cemaatten üstüne geliyorlardı senin. Ben de orada sana yardımcı olmuştum. Şimdi bu bana kabahate döndü. Bunun ahlakiliğini izleyenler sorgulasın" şeklinde cevap vermişti.

Bu kavga Gülen Cemaati'nin Akif Beki aracılığıyla Aslı Aydıntaşbaş'a mesaj gönderdiği ve Hanefi Avcı konusuna girmemesi yönünde uyarıldığı iddialarını ortaya çıkartmıştı.

Kavganın ardından ikili arasında iplerin tamamen koptuğu Medyaradar'a gelen duyumlar arasında...
Bu nedenle bugün yayınlanması gereken Karşı Gündem programı yayınlanmadı. Beki'nin Aslı Aydıntaşbaş ile programa devam etmek istemediği belirtiliyor. 

İŞTE O KAVGA ANLARI:



MEDYARADAR/ÖZEL