Polemik & Kulis
28 Mayıs 2021 09:41 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2021 10:19

Kansere yenik düştü! TGC'den başsağlığı mesajı!

CHP Milletvekili TGC üyesi Atila Sertel’in de eşi olan, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Ziynet Sertel İzmir’de yaşamını yitirdi. Ziynet Sertel bir süredir kanser tedavisi görüyordu.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Üyesi Ziynet Sertel İzmir’de yaşamını yitirdi. CHP Milletvekili TGC üyesi Atila Sertel’in de eşi olan Ziynet Sertel 28 Mayıs 2021 Cuma günü İzmir Bornova Kazımdirik Mahallesi Fidanlık Camisi’nde kılınacak ikindi namazının ardından toprağa verilecek.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Ziynet Sertel’in vefatının ardından bir başsağlığı mesajı yayınladı. Mesajda şu görüşler yer aldı.

“Değerli meslektaşımız ve üyemiz Ziynet Sertel’in vefatını öğrenmenin üzüntüsü içindeyiz. Gazetecilik mesleğine uzun yıllar hizmet veren Ziynet Sertel’in eşi üyemiz Atila Sertel’in, ailesinin, sevenlerinin ve basın topluluğumuzun acısını paylaşıyor, başsağlığı ve sabır diliyoruz.”

ZİYNET SERTEL KİMDİR?
1960 yılı, İzmir Çamdibi doğumlu. İzmir Namık Kemal Lisesi’nden mezun oldu. Ege Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu’nu bitirdi. Mesleğe 1988 yılında Turkish Daily News’de başladı. Daha sonra Söz Gazetesi, Şehir ve Başkan Dergisi’nde Muhabir, Haber Müdürü, Yazıişleri Müdürü olarak görev yaptı. Evli, iki çocuk ve iki torun sahibiydi.