Polemik & Kulis
02 Kas 2011 00:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:57

KANAL 7'YE TWİTTER'DAN TEPKİ YAĞDI! MUHAFAZAKAR AHLAKTA ÇİFTE STANDART!

Kanalın ekran yüzlerinden İzzet Yıldızhan'ın fuhuş skandalında gözaltına alınmasından sonra kanala tepki yağdı.

Ankara’daki grup seks skandalına adı karışan Nihat Doğan ve İzzet Yıldızhan başta twitter olmak üzere sosyal medyada günün konusu olurken Yıldızhan’ın program yaptığı Kanal 7 de topa tutuldu.

Muhafazakar kimliğiyle bilinen kanalın ekran yüzleri arasında yer alan ünlü türkücü İzzet Yıldızhan, yol açtığı fuhuş skandalıyla sadece kendisini değil Kanal 7’yi de tartışma konusu yaptı.

Gazetecilerin de twitter’da tepki gösterdiği Kanal 7 için Star yazarı Ergun Babahan şöyle yazdı: "İste muhafazakar ahlakta çifte standarta bir başka ornek: izzet yıldizhan ve kanal7"

Diğer yandan Gökmen Karadağ ise "Haydaa Kanal 7’de İzzet Yıldızhan canlı yahu bu adam dün gece telekızlar dayak iddiaları falan vay bee çok pişkin olmuş alem" diyerek şaşkınlığını gizlemedi.

İşte Twitter’da Kanal 7’ye gelen tepkilerden bazıları:

grup seks yıldızı izzet yıldızhan’ın kanal 7’de hala program yapıyor olması ile deniz feneri cingözlerinin kanal7 bağlantısının ilgisi ne?

İzzet Yıldızhan’ın adı çirkin bir olaya karıştı ama Kanal 7’de hala programı devam ediyor. Kanal 7, bizi yeme...

kanal7 de ki genişliğe helal olsun vallaha. onlarda ki genişlik ancak uydu kanallarında var:)))

Kanal 7 çoktaan yedi bitirdi, bizi de kredisini de..

seni bağlamaz ancak yınede soylemeden gecemeyecegım hocam; izzet tyıldızhan meselesınde sınıfta kaldı kanal 7 bilginize...

İzzet Yıldızhan ın Kanal 7 yi işgal etmesinden, medyanın yandaşlığı üzerine öyle yazdı sanırım Falcon?

Kanal 7’nin bir izzeti varsa İzzet Yıldızhan’ı süresiz kadro dışı bıraksın, nasılsa unutulur ve çocuklar duymasın gibi tekrar başlar..

İzzet Yildizhan gidene kadar Kanal 7 acilmayacak...

Nihat Dogan ve 4 Rus vatandaşı ile beraber ahlak masasına düşen İzzet Yildizhan Deniz Feneri TV pardon Kanal 7’de şov yapıyor müstehak

kanal7 ne kadar midesiz bi kanal oldugunu gosterdi, muhafazakar gecineceksin ama pornocu ve uçkuru düşükleri çıkartacaksın