Polemik & Kulis
23 Ara 2011 15:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:09

'JÖLELİ ÇOCUK' HAZIR OLSUN, AĞIR BİR TAZMİNAT DAVASI GELİYOR!

Mehmet Ali Birand, "Jöleli çocuk" diyerek seslendiği Yiğit Bulut'a kimin tazminat açacağının haberini verdi?

Birand'ın salı günü Posta gazetesinde yayımlanan "Hasan Cemal kendini savunmamalı" başlıklı yazısında Hasan Cemal'i Başbakan'a şikayet eden kişinin -isim vermeden- Yiğit Bulut olduğunu açıklaması üzerine başlayan Birand-Bulut kavgası bugün de sürdü.

Bulut, Birand'ın o yazısına çarşamba günü yayımlanan "Belçika vatandaşı Biran'a cevabımdır!" yazısı ile yanıt yazmış, bunun üzerine dün de Birand "Yavrum Yiğit, yine uçmuşsun" başlıklı yazısını kaleme almıştı.

Birand, bugün yine köşesinin bir bölümünü Bulut'a ayırdı ve şöyle yazdı:

Yavru Yiğit güç durumda...

Haber Türk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut adındaki (nam-ı diğer Jöleli ) zat, önceki gün  yalan yanlış iddialarla  bana, eski  velinimeti Aydın Doğan ve Mehmet Ali Yalçındağ’a çamur atmak istemişti. Ben de dün ağzının payını verdim. Bu çocuk, Mehmet Ali Yalçındağ’ın bir yemekte sarfettiği sözlere değinip, “Birand, sen Başbakan’a bu laflar edilirken ne yaptın?” diye sormuştu. Hafızama güvenemedim, araştırdım. Ne böyle bir yemek ne de böyle bir söze rastladım. Yani bir yalanı daha ortaya çıktı. Jöleli çocuk hazır olsun, Yalçındağ çok ağır bir tazminat davası açmaya hazırlanıyor.
Yalanları pahalıya mal olacak.

YİĞİT BULUT BUGÜN NE YAZMIŞTI?