Polemik & Kulis
12 Ara 2023 12:59 Son Güncelleme: 27 Mar 2024 22:43

İhlas Medya’da değişim rüzgârı! 5 kişi ile yollar ayrıldı…

İhlas Holding’e bağlı Dijital Varlıklar’da değişim rüzgârı esmeye devam ediyor. Türkiye ve TGRT’nin internet siteleri için yapılan üst yönetim değişikliği sonrası kadroda da yenilenme çalışmaları başladı.

İhlas Holding bünyesindeki Dijital Varlıklar’da yenilenme çalışmaları başladı. Dijital Varlıklar Genel Müdürü ve Genel Yayın Müdürü Fuat Atik’in tüm görevlerinin alınmasıyla birlikte yerine yeni isimler getirildi.

TGRT’NİN BAŞINA İBRAHİM GÜNAY

Dijital Varlıklar’ın Genel Müdürlüğüne getirilen Volkan Ormanlı, turkiyegazetesi.com.tr’nin başına Osman Bahattin Dirlik’i, tgrthaber.com.tr’nin genel yayın müdürlüğüne ise Haber7’den transfer ettiği İbrahim Günay’ı getirdi.

İBRAHİM GÜNAY KİMDİR?

İnternet editörü olarak başladığı haber7.com’da uzun yıllar Yayın Koordinatörü olarak çalıştıktan sonra Aralık 2023 itibarıyla tgrthaber.com.tr’nin Genel Yayın Müdürlüğüne getirildi.

OSMAN BAHATTİN DİRLİK KİMDİR?

Daily Sabah Dijital Yayınlar Yönetmeni olarak görev yapan Osman Bahattin Dirlik, ardından Daily Sabah Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı oldu. Daha sonra ise Türkiye gazetesi ve Türkiye Newspaper internet sitelerinin Genel Yayın Müdürlüğü'ne getirildi.

 

FUAT ATİK, MAVİ KADIN’A

Dijital Varlıklar Genel Müdürlüğünün yanı sıra Türkiye ve TGRT Haber Genel Yayın Müdürlüğü görevleri de elinden alınan Fuat Atik ise kurum bünyesindeki Mavi Kadın’ın Genel Yayın Müdürlüğü görevine getirildi.

 

FUAT ATİK KİMDİR?

14 yıl boyunca çalıştığı Yeni Şafak Gazetesinde editörlük, gece sorumluluğu, istihbarat şefliği, Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerinde bulunan Fuat Atik, bir süre de Haber7 internet sitesinde çalıştı. Daha sonra Karar Gazetesi Yazıişleri Müdürlüğüne getirilen Atik, uzun yıllar burada çalıştıktan sonra shiftdelete.net'e Yayın Koordinatörü olarak transfer oldu. Atik, kısa süre çalıştığı shiftdelete.net'ten ayrılarak 2021 yılında Dijital Varlıklar'la el sıkıştı. 

TÜRKİYE’NİN İNTERNET BİRİMİNDE 5 KİŞİ İLE YOLLAR AYRILDI

Dijital Varlıklar’da yaşanan bu üst yönetim değişikliği sonrası kurum çalışanları arasında da yenilenme başladı. Türkiye Gazetesi’nin internet biriminde çalışan Ayşegül Yağız, Makbule Dilagah Metecan, Merve Gürbüz, Fulya Açıkel ve Gizem Külçü ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı.

İşten çıkarılan isimlerin yerine yeni isimlerle anlaşıldığı öğrenildi.